Γη της ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος στο στόχαστρο – Απειλούν να τον σκοτώσουν
Media

Γη της ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος στο στόχαστρο – Απειλούν να τον σκοτώσουν

Γη της ελιάς spoiler: Μια καινούργια ιστορία, που πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού είναι ένα φονικό στο οποίο εμπλέκεται ο Χρήστος, ο οποίος οδηγείται στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις του mytv όπως θα δούμε προσεχώς στη σειρά, ο Λυκούργος προσπαθεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση, να ξεσκεπάσει όσους κρύβονται πίσω από το κύκλωμα προστασίας στα μαγαζιά και κατ' επέκταση να αποφυλακίσει τον ανιψιό του.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Άννα μιλάει στον δικηγόρο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του Πότη και αναγνωρίζει από φωτογραφίες τους δύο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου. 0 Λυκούργος είναι αποφασισμένος να πετύχει τον σκοπό του και γι' αυτό ξεκινά προσωπική έρευνα.

Ωστόσο, τα μέλη του κυκλώματος αντιλαμβάνονται τις κινήσεις του και αρχίζουν να τον απειλούν. Βέβαια, ο δικηγόρος δεν πτοείται. Πιέζει τον Πότη να του μιλήσει ανοιχτά για τους μπράβους της νύχτας, αλλά εκείνος φοβάται μην μπλέξει και το αποφεύγει με όποιον τρόπο μπορεί.

Όταν ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Συγκεκριμένα, ένα απειλητικό σημείωμα για τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της Ισμήνης και της κόρης της. Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί, βάζουν και μια φωτογραφία τους. Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο.

Την επόμενη μέρα, ο ίδιος στριμώχνει τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει τα ονόματα εκείνων που του πουλούν προστασία. 0 Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου, ομολογεί τις επαφές που είχε με τους αδίστακτους άντρες και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την ασφάλεια του μαγαζιού του. Μάλιστα, σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Βλάση.

Εκείνος, όμως, έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα απαραίτητα μέτρα. Εν τω μεταξύ, ο Λυκούργος ενημερώνει τον Χρήστο πως σύντομα τα βάσανά του θα τελειώσουν, ενώ λίγο αργότερα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από το κύκλωμα. Μάλιστα, του ζητάει να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή τoυ, καθώς νιώθει πως ετοιμάζουν αντίποινα...

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved