Σασμός spoiler: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων! Τον βασανίζουν και τον απειλούν με όπλο
Media

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων! Τον βασανίζουν και τον απειλούν με όπλο

Σασμός spoiler: Ένα ντόμινο συγκλονιστικών εξελίξεων διαδραματίζεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA.

Από τη μία η αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, μιας και οι Βρουλάκηδες τον απάγουν και απειλούν να τον σκοτώσουν, και από την άλλη ο Σταύρος παίρνει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται.

Ο μεγαλύτερος φόβος της Μαρίνας και της Αργυρώς ήταν να μη μάθει ο Παύλος αλλά και τα ξαδέλφια της πρώτης για τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη. Ωστόσο, ο Σταύρος συνεχίζοντας να εκδικείται με μανία το παράνομο ζευγάρι δείχνει τις φωτογραφίες που μαρτυρούν τη σχέση τους στον Παύλο.

Από εκείνη την ώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για ακόμη μία βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Ω Παύλος και τα ξαδέλφια της Μαρίνας, όπως θα παρακολουθήσουμε, συσπειρώνονται και ετοιμάσουν προσεκτικά ένα σχέδιο εναντίον του Αστέρη. Μάλιστα, καταφέρνουν και τον παγιδεύουν παίρνοντάς τον όμηρο. Όσο και να προσπαθεί Αστέρης να αντισταθεί και να τους ξεφύγει, δεν θα τα καταφέρει.

Σύμφωνα με το mytv θα γίνει έρμαιο του μίσους που νιώθουν για την οικογένεια του και θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στα χέρια τους. Η εξαφάνιση του Αστέρη, όμως, γίνεται γρήγορα γνωστή και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. 0 Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδελφό του και η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, η τελευταία δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Παύλο, ο οποίος της ζητάει να τον συναντήσει.

Η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως ο Αστέρης κινδυνεύει και αποφασίζει να αφήσει τον γιο της με τον Σταύρο. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον αγαπημένο της από την οργή του θείου της. Φτάνει στο σημείο όπου τον κρατούν αιχμάλωτο και ικετεύει να τον αιρόσουν ελεύθερο. Τα ξαδέλφια της Μαρίνας σημαδεύουν τον Αστέρη με όπλο και ετοιμάζονται να τον πυροβολήσουν. Ωστόσο, η Αργυρώ καταφέρνει να τον σώσει αποκαλύπτοντας στον Παύλο πως ο Πέτράκης είναι παιδί του Αστέρη. Τότε, ο Παύλος σοκαρισμένος τον αφήνει να φύγει, ενώ ζητάει από την Αργυρώ να του πει όσα έχουν συμβεί.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο και πηγαίνει στο σπίτι του Σταύρου. Ωστόσο, τόσο εκείνος όσο και το μωρό είναι άφαντοι. Οι ώρες περνούν, και ο Σταύρος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής για το πού βρίσκεται. Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. 0 φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα.

O Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ, αλλά εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση και στο απόλυτο αδιέξοδο. 0 Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει πριν προλάβει να γίνει κάποιο κακό. Και όσο συμβαίνουν αυτά, η Καλλιόπη διαπιστώνει ότι είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ. Η αγάπη τους την ξεπερνάει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved