Αντώνης Καφετζόπουλος: «Έπαιξα τον "Ακάλυπτο" γιατί ήμουν άνεργος. Είχα ανάγκη τη δουλειά»
Media

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Έπαιξα τον "Ακάλυπτο" γιατί ήμουν άνεργος. Είχα ανάγκη τη δουλειά»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν σήμερα (25/1) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, ότι, είχε παίξει τον ρόλο του "Ακάλυπτου" στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» επειδή ήταν άνεργος και είχε ανάγκη τη δουλειά.

«Εγώ προσωπικά ήμουν πάντα στην εξής κατηγορία: οι κουλτουριάριδες φίλοι μου με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί με θεωρούσαν κατάσκοπο των κουλτουριάριδων.

Κάπως έτσι μείναμε απέξω. Να περιμένεις να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην χτυπάει. Ούτε το κουλτουριάρικο τηλέφωνο, ούτε το εμπορικό. Έγινε αυτό για μια περίοδο. Ακριβώς πριν από τον ακάλυπτο», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και συνέχισε:

«Ο Ακάλυπτος ήταν μια δουλειά που την αποφάσισα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος. Δεν με έπαιζαν στην τηλεόραση. Δεν με θέλανε. Είχαν βγει τα ιδιωτικά κανάλια και έπαιζαν πιο νέους. Έλεγαν εντάξει αυτός πέρασε η μπογιά του. Ο πρώτος λόγος λοιπόν ήταν ότι είχα ανάγκη τη δουλειά και ο δεύτερος ότι μου άρεσε πολύ ο ρόλος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved