Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκορπά τον θάνατο στο σπίτι του Κεφάλα!
Media

Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκορπά τον θάνατο στο σπίτι του Κεφάλα!

Γη της Ελιάς: Ο Χρηστός δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που θέλουν να του πουλήσουν προστασία, μέχρι που σκοτώνει έναν απ' αυτούς και συλλαμβάνεται.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης και η συμμορία του μπαίνουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του. Ο Χρηστός δέχεται στενό μαρκάρισμα από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά για να πουλήσουν και σ' εκείνον.

0 νεαρός, όμως, αρνείται και τον απειλούν ότι, εάν δεν αναθεωρήσει, θα κάνουν κακό στον ίδιο ή στα άτομα του κοντινού του περίγυρου. Παράλληλα, οι κοινωνικοί λειτουργοί πηγαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρου για να βεβαιωθούν για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η Αγγελική και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους έχει θετικό πρόσημο.

Η Μαρίνα χαίρεται μετά νέα, μέχρι που αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία και ο Μόνος θορυβείται. Λίγα λεπτά μετά, συνέρχεται και τον διαβεβαιώνει ότι είναι καλύτερα και σίγουρα θα οφείλεται στη στενοχώρια που βιώνει με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

0 Μάνος δεν πείθεται με την παραπάνω δικαιολογία και ξεκαθαρίζει στην αγαπημένη του ότι θα την παρακολουθεί. Από την άλλη, ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για την αποτρόπαιη δολοφονία του Κίμωνα, ενώ ο Κωνσταντίνος τού δίνει όσο περισσότερες πληροφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει για εκείνον. Επιπλέον, του αναφέρει ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα, μαζί με την Ισμήνη, αλλά ο Δημοσθένης του ξεκαθαρίζει πως δεν θα του το επιτρέψει. Συγχρόνως, η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί μ’ έναν συνάδελφό της στην Αθήνα, ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.

Παράλληλα ο Δημοσθένης και η συμμορία του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του γιου του. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με είκοσι προσκεκλημένους. Οι άντρες του Δημοσθένη αρχίζουν να πυροβολούν με μανία και ακολουθεί μακελειό με νεκρούς και τραυματίες. Ωστόσο, σύντομα, φτάνει η Αστυνομία και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ, η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Λίγες ημέρες μετά, η Δήμητρα μπαίνει ξανά, κρυφά, στο σπίτι του Δημοσθένη. Για κακή της τύχη, όμως, ο άντρας επιστρέφει την ώρα που εκείνη είναι μέσα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved