Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Σταύρο μετά τη σκηνή με τον Αστέρη: «Ν' αγιάσει το χέρι σου»
Media

Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Σταύρο μετά τη σκηνή με τον Αστέρη: «Ν' αγιάσει το χέρι σου»

Σασμός: Ασυγκράτητοι οι τηλεθεατές απόψε (25/1) μετά την προβολή μίας δυνατής σκηνής με πρωταγωνιστές τον Σταύρο και τον Αστέρη. 

Ήταν η στιγμή που ο Αστέρης πήγε να του μιλήσει για να σταματήσει όλη αυτή την επίθεση και τον κυνηγητό στην Αργυρώ καθώς θέλει να της πάρει τον μικρό Πετρή.

Οι φωτογραφίες με την ερωτική συνεύρεση του Αστέρη με την Αργυρώ στο σπίτι του βουνού, είναι ένα δυνατό όπλο του Σταύρου με τις οποίες την απειλεί. Όμως ο Αστέρης ήθελε να του αλλάξει γνώμη. Να τον συνετίσει, να του πει πως είναι λάθος αυτό που κάνει καθώς η Αργυρώ θα καταρρεύσει αν της πάρει το παιδί.

Ο Σταύρος όμως, ήταν ανένδοτος. Του είπε ότι πόνεσε το ίδιο και εκείνος με τα ψέματα που του έλεγε εκείνη και ήθελε να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να την πονέσει και αυτός. Ο Αστέρης του είπε ότι παραλογίζεται, ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό και ότι η Αργυρώ δεν του είπε ποτέ ψέματα. Ο Σταύρος όμως ήταν εκτός εαυτού. Και τότε συνέβη το μοιραίο. Μία λάθος ατάκα του στον Αστέρη τον προκάλεσε και έφτασε να τον χτυπήσει. Του έδωσε μία μπουνιά και τότε με ειρωνεία αλλά και ηρεμία ο Σταύρος τού είπε: «Την έβαψες φίλε» και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Η συγκεκριμένη σκηνή όπως ήταν φυσικό, έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές που παρακολουθούν με λατρεία τη συγκεκριμένη σειρά. Και φυσικά τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν επικά.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη σκηνή:

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για τον Σταύρο που μακράν είναι από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του Σασμού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved