Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει ότι η Τζένη είναι έγκυος!
Media

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει ότι η Τζένη είναι έγκυος!

Σασμός: Τα πράγματα θα δυσκολέψουν στα επόμενα επεισόδια για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς... 

Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται ξανά μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την ώρα που η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα του Νικηφόρου που μιλά για την Τζένη και την εγκυμοσύνη της και μένει άναυδη.

Δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά θέλει να μάθει και στριμώχνει τον Νικηφόρο να της πει την αλήθεια. Όταν αυτός παραδέχεται ότι η Τζένη είναι έγκυος, παγώνει. Το λέει στον Μαθιό και οι δυο τους μαζί προσπαθούν να συμβουλέψουν τα δύο παιδιά τι να κάνουν, χωρίς φυσικά να ξέρουν ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα της Τζένης για να κρατήσει τον Νικηφόρο κοντά της.

Στο μεταξύ, ο Μανόλης εξομολογείται στη Νάντια τα αισθήματα που έχει για αυτήν, ενώ ο Λευτέρης στήνει με τη βοήθεια της Αιμιλίας μια παγίδα για να ξεμπροστιάσει τον Πάνο και να τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ευθύμη. Θέλει να διώξει από πάνω του όλες τις υποψίες, όμως η Θοδώρα δεν βοηθά, καθώς παίρνει την πρωτοβουλία και πλησιάζει μόνη της τον Φαρμάκη, παρά τις προειδοποιήσεις της Νάντιας.

Η Στέλλα, από τη μεριά της, αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του, όμως μια δυσάρεστη είδηση τη σταματά. Ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον άφησε τραυματισμένο...

Η Αργυρώ λέει τα πάντα για τον Αστέρη στον Παύλο!

Η Αργυρώ θέλει να σώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου και ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να του αποκαλύψει τι ακριβώς τους συνδέει και γιατί, μετά από όσα έγιναν, εκείνη αφέθηκε στα συναισθήματά της και επέστρεψε στην αγκαλιά του. Ακούγοντας την αλήθεια, εκείνος συγκλονίζεται. Το δίλημμά του είναι μεγάλο και δεν ξέρει π να κάνει. Όταν ο Αντώνης έρχεται να τον προειδοποιήσει ότι το παιχνίδι που παίζει θα φέρει μόνο πόνο στην ίδια του την οικογένεια, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Και ο Μαθιός έρχεται να τον βρει για χάρη του αδελφού του, όμως ο Παύλος έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Θα αφήσει τον Αστέρη να φύγει, όμως για την Αργυρώ είναι αργά... Διαισθάνεται πως ο γιος της βρίσκεται σε κίνδυνο και, όταν επιστρέφει στο σπίτι, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται!

Ο Σταύρος έχει εξαφανιστεί και έχει πάρει τον Πετράκη μαζί του! Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και πολλοί φοβούνται ότι οι Σταματάκηδες κάνουν αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, όμως η εμφάνιση του Αστέρη δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο ένοχος. Ο Σταύρος βρήκε τον πιο σκληρό τρόπο να εκδικηθεί την Αργυρώ και ο Αστέρης τρέχει να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος στρέφεται στην Αιμιλία αναζητώντας μια διέξοδο. Το μίσος που έχει μέσα του για τους Σταματάκηδες του καίει την ψυχή και εκείνη συνειδητοποιεί ότι, όσα χρόνια κι αν πέρασαν, αυτή η πληγή δεν λέει να κλείσει. Όμως η βεντέτα πρέπει να μπει τώρα στην άκρη, καθώς προτεραιότητα είναι να βρεθεί ο Πέτρος.

Η Αργυρώ είναι σε απόγνωση αφού ο Σταύρος δεν έχει αφήσει κανένα ίχνος πίσω του και ο Αντώνης δείχνει να παλεύει μάταια να τους εντοπίσει. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη αδυνατεί να διαχειριστεί την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνει ο Αστέρης στην Αργυρώ. Αυτός δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, προσπαθώντας να τη στηρίξει στις εφιαλτικές στιγμές που περνά, ενώ παράλληλα βοηθά τον Μαθιό, ο οποίος αντιμετωπίζει τις συνεχείς απειλές του Ευθύμη. Το χρέος του Στεφανή είναι ένα βάρος που αναγκαστικά κουβαλά η οικογένειά τους και, όπως φαίνεται, θα τους φέρει πολλά προβλήματα ακόμα...

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved