Αυτή η νύχτα μένει: Η Μαρίνα ήταν μπλεγμένη σε φόνο!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μαρίνα ήταν μπλεγμένη σε φόνο!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Τάσος ετοιμάζεται να παντρευτεί, η καρδιά του όμως άλλα λέει, ενώ ο Γιώργης απελπίζεται από τη συμπεριφορά της Νίτσας. 

Ο Στέλιος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να σώσει τον γιο του τον Μίλτο από τη φυλακή και η Μυρτώ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον βιασμό.

Η αποκάλυψη του Στρατή στον Αλέξανδρο για την εμπλοκή της Μαρίνας στον φόνο του «καλλιτεχνικού» πράκτορα αλλάζει για πάντα σχέσεις και ισορροπίες!

Η συνάντηση στο «Όνειρο» με μια άγνωστη γυναίκα έχει κλονίσει τον Τάσο, που έχει τώρα ακόμα πιο ισχυρές αμφιβολίες για τον γάμο του, που πλησιάζει. Αναρωτιέται αν είναι αυτό που θέλει πραγματικό από τη ζωή του ή αν πρόκειται για κάτι που κάνει προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και το πλάνο ζωής της οικογένειάς του... Κλονισμένος, παίρνει την απόφαση να μην εμφανιστεί στην εκκλησία, κάνοντας έξαλλο τον Σταματιάδη, τον πατέρα της νύφης... Η γιαγιά Βρεττώ αγωνίζεται να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Φωτεινή μοιάζει εκτός ελέγχου θέλουν να το «κουκουλώσουν».

Παρά τις μεγάλες διαφορές και τις συγκρούσεις με τον γιο του, ο Στέλιος είναι τώρα αποφασισμένος να τον σώσει από τη φυλακή, σε μια προσπάθεια να σώσει και τη δική του υπόληψη. Έτσι, χρησιμοποιεί κάθε μέσο, ενώ δεν διστάζει να πιέσει και τον Χρήστο προς την ίδια κατεύθυνση.

Και πράγματι ο Χρήστος, που ξέρει πως τον συμφέρει να του χρωστά χάρη ο αστυνομικός, συναντιέται με ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας, τον Τζατζιμάκη, αναζητώντας τρόπο να «κουκουλώσει» την υπόθεση βιασμού της Μυρτώς, ώστε ο Μίλτος να πέσει στα μαλακά... Στο μεταξύ, τραγικές στιγμές εκτυλίσσονται στο σπίτι της νεαρής κοπέλας όταν ο κατάκοιτος πατέρας της, ο Αχιλλέας, μαθαίνει όλη την αλήθεια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε η κόρη του στα χέρια του Μίλτου, ενώ η ίδια προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, με συμπαραστάτη τον παπα-Ντανίλο. Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος πως υπάρχει σχέδιο να του φορτώσουν τον φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη και κινείται γρήγορα, αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει.

Για άλλη μια φορά η Ζέτα στέκεται στο πλευρό του σε αυτή τη νέα δυσκολία του... Στο πλευρό του και η Διαμάντω, η οποία προσπαθεί να στηρίξει το Στρατή, που αισθάνεται πέος το τέλος πλησιάζει.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Στέλιος ξέρει πως είναι θέμα χρόνου τα πράγματα να πάνε εντελώς στραβά με τον γιο του, γι' αυτό κινείται γρήγορα, για να προστατεύσει τον Μίλτο όχι μόνο από τον κλοιό της Δικαιοσύνης, αλλά και από μια πιθανή απόπειρα εκδίκησης για τη φρικτή πράξη του. Και δεν έχει άδικο, μια και ο Στρατής μαζί με τον Πόντικα σχεδιάζουν να πάρουν εκδίκηση για τον βιασμό της Μυρτώς, καθώς υποψιάζονται πώς η αποτρόπαιη πράξη θα συγκαλυφθεί εξαιτίας της ανώτερης θέσης του Στέλιου.

Στο μεταξύ, ο Γιώργης, απελπισμένος από τη συμπεριφορά της Νίτσας, τα βάζει με τον εαυτό του, ενώ ο Στέλιος υποδέχεται αναπάντεχους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει. Η γυναίκα του η Αγλαΐα, από την πλευρά της, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πιο μεγάλη απόφαση της ζωής της: αναγνωρίζοντας πως ίσως είναι υπεύθυνος για την κατάντια του γιου τους, είναι έτοιμη να τον εγκαταλείψει! Αλλά και ο Στρατής είναι έτοιμος να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον αδελφό της Μαρίνας, τον Αλέξανδρο... Όταν του λέει πως η Μαρίνα εμπλέκεται στον θάνατο του «καλλιτεχνικού» πράκτορα, εκείνος πέφτει από τα σύννεφα και τα πάντα αλλάζουν!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved