Survivor All Star: 6+1 πράγματα που δεν ξέρετε για το ριάλιτι
Media

Survivor All Star: 6+1 πράγματα που δεν ξέρετε για το ριάλιτι

Survivor All Star: Ακόμα ένας κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι έχει μπει στον στίβο της τηλεθέασης και καθημερινά δεκάδες κόσμου ανυπομονεί να δει τις επιδόσεις των παικτών.

Την ίδια στιγμή, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού ανησυχεί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβιώνουν. Ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο...

Περιορισμοί στο φουλ

Αν νομίζετε πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν όπου θέλουν και να κολυμπήσουν επίσης, κάνετε λάθος. Στην πραγματικότητα, η έκταση που μπορούν να διανύσουν είναι πραγματικά πολύ μικρή και αυτό γιατί η παραγωγή του ριάλιτι θέλει να έχει υπό πλήρη προστασία τους παίκτες. Είναι λοιπόν περιορισμένοι να κινούνται σε συγκεκριμένες εκτάσεις μακριά από την καλύβα τους και πάντα υπό την επίβλεψη μέλους της παραγωγής.

Πανταχού παρόντες οι γιατροί

Μπορεί να σας φαίνεται φυσιολογικό να υπάρχουν γιατροί σε κάθε γωνιά του νησιού, ωστόσο αυτό που σίγουρα αγνοείτε είναι ότι στο πλευρό των παικτών βρίσκονται όλες τις ώρες της ημέρας και ψυχολόγοι. Η παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι δεν θέλει να διασφαλίσει μόνο την ασφάλεια των παικτών αλλά και την ψυχολογική τους σταθερότητα.

Προπόνηση πριν από κάθε παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός εξηγεί πώς παίζεται κάθε αγώνας και αυτομάτως οι παίκτες αναλαμβάνουν δράση, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Βλέπετε, οι παίκτες πριν μπουν στους απαιτητικούς στίβους περνούν κάποια ώρα κάνοντας προπόνηση. Δηλαδή κάθε παίκτης κάνει έναν γύρο κάθε παιχνίδι πριν αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες.

Φαγητό στα κρυφά

Ειδικά γι’ αυτό το ζήτημα έχουν λεχθεί πολλά. Κάποιοι πιάστηκαν από την παραγωγή να κλέβουν φαγητό, άλλοι να δίνουν στην αντίπαλη ομάδα, ενώ κάποιοι τρίτοι άρχισαν να ψάχνουν για καρπούς μέσα στα δάση του Αγίου Δομίνικου. Η αλήθεια έχει ως εξής: Οι παίκτες όντως δεν τρώνε, όμως πριν από κάθε αγώνισμα η παραγωγή δίνει σε κάθε παίκτη ξεχωριστά μια μπανάνα και ένα ισοτονικό ρόφημα γεμάτο βιταμίνες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις άσχημες συνθήκες. Η παραγωγή, ειδικά στο θέμα του φαγητού, είναι αυστηρή και κυρίως όταν οι παίκτες ψάχνουν για φαγητό στα δάση. Από την αρχή όλοι ενημερώνονται για το τι πρέπει να τρώνε αφού υπάρχουν γύρω τους και καρποί ή ψάρια που είναι δηλητηριώδη.

Ποτέ μόνοι οι παίκτες

Υπάρχουν ώρες που οι κάμερες σταματούν να καταγράφουν όμως δεν υπάρχουν ώρες που οι παίκτες βρίσκονται μόνοι στην οριοθετημένη περιοχή τους. Καθώς μπορεί να προκύψει το παραμικρό, δίπλα τους αλλά από απόσταση, υπάρχει άτομο για να τους βοηθήσει ή να τους απαντήσει αν χρειαστεί.

Καθαριότητα... γιοκ

Ίσως να το φανταζόσασταν αλλά επιβεβαιώνεται κιόλας. Δεν κάνουν μπάνιο οι παίκτες. Μόνο στην παραλία. Αυτό φαίνεται εύκολα από τα μαλλιά τους γι' αυτό τα κορίτσια συνηθίζουν να τα πλέκουν κοτσίδες, για να μη χρειάζεται συνεχώς να τα φτιάχνουν, αλλά και από τα ρούχα τους που σε βάθος χρόνου μαυρίζουν ή ακόμα ξεθωριάζουν. Μπάνιο κάνουν μετά από ένα εύλογο διάστημα και μόνο αν προκύψει ως έπαθλο. Ωστόσο έχουν μαζί τους προϊόντα υγιεινής.

Τα υπάρχοντά τους

Φυσικά και έχουν μαζί τους ρούχα, όμως απαγορεύεται να τα φορέσουν. Φορούν τα ρούχα τα οποία τους προμηθεύει η παραγωγή και μόνο σε ειδικές περιστάσεις τους αφήνει να φορέσουν κάτι της επιλογής τους (σ.σ. πάρτι ένωσης ομάδων, έπαθλο εξόδου). Ωστόσο, όλοι έχουν μαζί τους ένα προσωπικό αντικείμενο, το λεγόμενο luxury item, το οποίο μπορεί να είναι μια φωτογραφία, ένα μενταγιόν, οτιδήποτε τους θυμίζει τη ζωή τους στην Ελλάδα και τους κάνει να αισθάνονται καλά.

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved