Σασμός spoiler: Η Μαρίνα απειλεί τον Παύλο για την ασφάλεια του Αστέρη
Media

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα απειλεί τον Παύλο για την ασφάλεια του Αστέρη

Σασμός spoiler: Ο Παύλος μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη και ετοιμάζεται να του επιτεθεί.

Η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, αλλά ούτε εκείνος μπορεί να κάνει κάτι για να τον πείσει να μιλήσει. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο, αλλά συνεχίζει να ανησυχεί για το παιδί της.

Από την άλλη, ο Λευτέρης μαθαίνει για παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα εκείνης, ενώ υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του πυκνώνουν. 0 αστυνομικός είναι πια σίγουρος πως κάποιος ζήτησε να απομακρυνθεί από το Ρέθυμνο και είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος είναι αυτός.

Παράλληλα, ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του τον λόγο για τη Νάντια και η φιλία τους κινδυνεύει. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει και δεν ξέρει πώς να αποκαλύψει ότι τελικά δεν είναι έγκυος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μαθιός μαθαίνει πως ο Σταύρος εκβιάζει τον Αστέρη κρατώντας στα χέρια του φωτογραφίες που τον απεικονίζουν με την Αργυρώ και πηγαίνει να τον βρει.

0 Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες, όμως του προκαλεί ακόμη περισσότερο μίσος και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος πηγαίνει στον Παύλο και του αποκαλύπτει τη σχέση της Αργυρώς με τον νεαρό Σταματάκη, κι εκείνος εξοργίζεται.

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας καταφθάνουν στο χωριό, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει και ο Παύλος ετοιμάζει σχέδιο θανάτου εναντίον του Αστέρη. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού, αν και έχει τύψεις, καθώς εξαιτίας εκείνου άρχισε ξανά η βεντέτα.

Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη σχετικά με την υπόθεση του Τόλη. 0 αστυνομικός, μάλιστα, επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Ταυτόχρονα, η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο και προσπαθεί να τον πείσει να δώσει τόπο στην οργή, ενώ και η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Η Ανω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς, ενώ ο νεαρός παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση προκειμένου να εξομαλύνει την κατάσταση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Τόλη να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Και ο Αντώνης, όμως, εξομολογείται στον Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.

Πηγή Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved