Ο Παράδεισος των κυριών: Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί

Ο Παράδεισος των κυριών: Η δυσάρεστη συνάντηση που είχε η Αμαλία στο γραφείο του πατέρα της, την γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά… 

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παραδείσου των κυριών κάνει την εμφάνισή του, τη χειρότερη στιγμή και η ανησυχία σε όλους τους υπαλλήλους είναι διάχυτη, καθώς φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους. Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο.

Η Λιζέτα είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει το παιδί, όμως η Βικτώρια έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Θα βρει τον τρόπο να την ξεγελάσει ή θα μπλεχτεί ακόμα περισσότερο; Ο Πάρης νοιώθει ευτυχισμένος που περνάει τη μέρα του με την Αμαλία, όμως ένα απρόσμενο συναπάντημα θα τον ταράξει πολύ. Θα καταφέρει να κρατήσει αυτή τη φορά την ψυχραιμία του;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών κι η έκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο. Ο Σωτήρης ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Το φέρσιμο του Άγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού.

Μαζί με τον Στέφανο παλεύουν να υπερασπιστούν το δίκιο τους μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων που μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει. Η τεταμένη κατάσταση θα οδηγήσει τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη ενώ η Όλγα προβληματίζεται για την νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved