Masterchef: Αυτοί είναι οι 24 παίκτες που μπήκαν στη βίλα
Media

Masterchef: Αυτοί είναι οι 24 παίκτες που μπήκαν στη βίλα

Οι auditions του Masterchef 2023 ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου με τους Παύλο, Γιάννη, Γιώτα, Δημήτρη, Παναγιώτη, να είναι οι τελευταίοι που κατέκτησαν τη λευκή ποδιά και κέρδισαν απευθείας τη θέση τους στον διαγωνισμό ενώ οι Νίκος, Πέτρος, Φώτης, Αγγελική, Σταμάτης, ήταν οι τελευταίοι που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και απέκτησαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή την Παρασκευή (27/1) στο 5ο επεισόδιο του MasterChef 2023, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν όλους όσοι κατόρθωσαν να κερδίσουν μια ποδιά στην προηγούμενη φάση.

Ο διάσημος, πλέον, εξώστης του MasterChef, φιλοξένησε τους 19 διαγωνιζόμενους, που κατάκτησαν επάξια τη λευκή τους ποδιά και μαζί την είσοδό τους στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας!

Οι 14 διαγωνιζόμενοι, που κατάφεραν να κερδίσουν μια μαύρη ποδιά, είχαν μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν ότι άξιζαν να έχουν μια θέση στο φετινό διαγωνισμό. Υπήρχαν, όμως, μόνο πέντε διαθέσιμες θέσεις και θα τα κατα΄φερναν μόνο εκείνοι που θα μπορούσαν να νικήσουν τον μεγαλύτερο αντίπαλο τους στο MasterChef, τον χρόνο.

Κάποιοι δεν τα πήγαν καθόλου καλά ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε και το πρώτο κόκαλο της σεζόν!

Ποιοι συμπλήρωσαν τη χρυσή 24αδα του MasterChef 2023; Δείτε στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved