Παπακαλιάτης: H αποκάλυψη για τον β κύκλο του Maestro, τα spoiler και το ιδιαίτερο δωρο της Γερμανού
Media

Παπακαλιάτης: H αποκάλυψη για τον β κύκλο του Maestro, τα spoiler και το ιδιαίτερο δωρο της Γερμανού

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για το Maestro, την έναρξη των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου, ενώ περιέγραψε και το πόσο ολοκληρωμένος νιώθει πλέον, τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν επαγγελματίας. 

Τον έχουμε αγαπήσει πολύ και τον έχουμε λατρέψει μέσα από τις μοναδικές δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, ενώ πλέον οι διάκρισή του είναι διεθνείς, μετά την επιτυχία του Maestro, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο στο Netlfix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε ότι από τις αρχές του Απρίλη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την δέυτερη σεζόν του Maestro, το οποίο και όλι εμείς θα παρακολουθήσουμε επί οθόνης σε έναν χρόνο περίπου.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα αυτά που γίνονται. Σε όλες τις δουλειές μου αλλά ειδικά σε αυτήν νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου» ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πρόσθεσε: «Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να διορθώσω περισσότερο».

«Στην ταινία στο Αν ήμασταν δύο πρωταγωνιστές. Ήταν το πιο εύκολο, το πιο αβίαστο πράγμα που μου βγήκε, γιατί αφορούσε εμένα εκείνη την εποχή. Εδώ τώρα που τα πράγματα δεν είναι προσωπικά, δεν έχουν να κάνουν μόνο με εμένα, δυσκολεύτηκα πιο πολύ» παραδέχεται στη συνέχεια.

Η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και για τις ιδιαίτερα σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που προβλήθηκαν μέσα από το Maestro. Ο δημιουργός της σειράς απάντησε:

«Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή. Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δει ο κόσμος;».

«Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα, καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να ‘ρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη» περιέγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αφήνοντας τη Ναταλία Γερμανού με το στόμα ανοιχτό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου, για να πάνε και στους Παξούς ώστε να γυρίσουν και εκεί ένα κομμάτι των επεισοδίων, ενώ έκανε λόγο και για το Netflix, ένα επίτευγμα που έχει καταφέρει πρώτος...

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο μια μικρή γατούλα, στην οποία και έχει δώσει το όνομα Κλέλια, με τον ηθοποιό να δείχνει συγκινημένος...

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved