Media

Ιωάννης Παπαζήσης: «Τα media μου φέρθηκαν όπως τους φέρθηκα, γι' αυτό με αδίκησαν»

Gossip-tv Team

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη ζωή του, τη δουλειά του, ενώ παραδέχτηκε το πόσο πολύ έχει αλλάξει τη ζωή του ο ερχομός του γιου του. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους του στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου και μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του, την επαφή με τον κόσμο αλλά και τα ΜΜΕ. Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπικότητά του και το πόσο έχει αλλάξει όλο αυτό μέσα στα χρόνια ενώ παράλληλα παραδέχτηκε και πόσο τον έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση...

«Στο περιθώριο δεν ξέρω αν ήμουν ποτέ, απλά ξέρω ότι επιδίωκα πάντα να είμαι. Είχα επιδιώξει μια ζωή να είμαι στο περιθώριο. Ακόμα και οι ρόλοι που επέλεγα ή οι παρέες που έκανα ή η στάση που είχα σε οποιονδήποτε ήταν να είμαι στο περιθώριο. Τώρα είμαι σε μια φάση που θέλω να ενταχθώ στο κοινωνικό σύνολο πολύ πιο έντονα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η μεγαλύτερη ανάγκη που είχα ήταν πως δεν μου αρκούσε και δεν μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο. Ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, όταν είχα έρθει, γιατί την θεωρούσα πολύ fake και ειδικά στη δουλειά μου».

«Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου...

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο»

«Τα media μου φέρθηκαν όπως τους φέρθηκα και 'γω, ξεκάθαροι ήμασταν. Με έχουν αδικήσει στην αρχή της καριέρα μου. Κακό ηθοποιό δεν με έχει πει ποτέ κανείς ευτυχώς γιατί, αν με έλεγαν, θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved