Η Γη της Ελιάς: Βγήκε το διαζύγιο Ιουλίας- Γιώργη και ο Ισίδωρος τα έβαψε μαύρα- «Κλάμα» στο Twitter
Media

Η Γη της Ελιάς: Βγήκε το διαζύγιο Ιουλίας- Γιώργη και ο Ισίδωρος τα έβαψε μαύρα- «Κλάμα» στο Twitter

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) η Ιουλία και ο Στάθης είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι, μιας και βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους, με τον Ισίδωρο να μην μπορεί με τίποτα να το δεχτεί. 

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που έχει μονοπωλήσει με τις εξελίξεις της ουκ ολίγες φορές το τηλεοπτικό κοινό, που δεν σταματά στιγμή να την παρακολουθεί...

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς...

Ο Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, πέφτει όμως σε τοίχο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, την Αθηνά.

Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους. Η Αντιγόνη μιλά στον Άρη για την κόρη της και το δράμα που ζει εδώ και καιρό.

Ο Δημοσθένης παραιτείται από Δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής τής παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει. Οι μπράβοι πηγαίνουν πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους.

Ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και, σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο, τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στο δρόμο νεκρός και ο Αλέξης πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Μια από τις σκηνές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών στο Twitter ήταν όταν ο Ισίδωρος, μετά το διαζύγιο του Κουράκου και της Ιουλίας, μίλησε με τον Γιώργη τετ α τετ προκειμένου να του πει ότι ήταν κρίμα που τελείωσε έτσι ο γάμος τους και πώς θα έπρεπε να έχουν προσπαθήσει περισσότερο. Τα σχόλιά τους ήταν πραγματικά αποθεωτικά...

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχόλια στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved