Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος αισθάνεται συντετριμμένος μετά τις νέες αποκαλύψεις
Media

Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος αισθάνεται συντετριμμένος μετά τις νέες αποκαλύψεις

Παράδεισος των κυριών: Ενόσω ο Ντίνος διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, το σχέδιο της Λιζέτας προχωρά μεθοδικά.

Η Μιράντα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη απέναντι στα γεγονότα και βάζει τα δυνατά της για να στηρίξει τον Παράδεισο, ο οποίος αποτελεί πλέον το μήλον της έριδος στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου.

Κι ενώ οι άντρες της οικογένειας φιλονικούν για το τι μέλλει γενέσθαι, η Όλγα φαίνεται πως χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον αστυνόμο Γιαμμαλή, ο οποίος της εκμυστηρεύεται κομμάτια της προσωπικής του ζωής. Ο Χριστόφορος αισθάνεται συντετριμμένος μετά τις νέες αποκαλύψεις, όπως ακριβώς και ο Άγης. Ένας από τους δύο όμως, φαίνεται πως δεν αντέχει το βάρος τους και οδεύει κατευθείαν στην καταστροφή…

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η δυσάρεστη συνάντηση που είχε η Αμαλία στο γραφείο του πατέρα της, την γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά… Ο νέος ιδιοκτήτης του Παραδείσου των κυριών κάνει την εμφάνισή του, τη χειρότερη στιγμή και η ανησυχία σε όλους τους υπαλλήλους είναι διάχυτη, καθώς φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους.

Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο. Η Λιζέτα είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει το παιδί, όμως η Βικτώρια έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Θα βρει τον τρόπο να την ξεγελάσει ή θα μπλεχτεί ακόμα περισσότερο; Ο Πάρης νοιώθει ευτυχισμένος που περνάει τη μέρα του με την Αμαλία, όμως ένα απρόσμενο συναπάντημα θα τον ταράξει πολύ. Θα καταφέρει να κρατήσει αυτή τη φορά την ψυχραιμία του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved