Ταμίλα Κουλίεβα: «Με γοήτευσε και ο χαρακτήρας της ηρωίδας μου»
Media

Ταμίλα Κουλίεβα: «Με γοήτευσε και ο χαρακτήρας της ηρωίδας μου»

Συνεχίζει να μας απασχολεί με το ταλέντο και τις υποκριτικές της επιλογές. Ανήσυχο πνεύμα, όπως και η ίδια παραδέχεται, αναζητά ρόλους που την εξελίσσουν, όπως αυτός της Υβόννης, στη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι».

Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την επιτυχία της σειράς, με ποια κριτήρια την επέλεξε αλλά και για τις εξελίξεις της ηρωίδας της.

Περιμένατε την επιτυχία των Παγιδευμένων;

«Ξεκινώντας μία δουλειά, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία. Το μόνο που γνωρίζεις είναι το πώς θα δουλέψεις. Είναι ένα τουρκικό φορμάτ, μία σειρά που σαρώνει στην Τουρκία. Ολοι από την αρχή είχαμε φιλόδοξες βλέψεις. Είχαμε δηλαδή δείγματα του πόσο καλά πηγαίνει σε μία άλλη χώρα. Ολα έγιναν με επαγγελματισμό και προσοχή από πλευράς μας, ψάξαμε πολύ και οι ηθοποιοί και οι συντελεστές, για να αποτυπώσουμε την κάθε σκηνή όπως πρέπει. Το σενάριο είναι έξυπνο, γερό, η πλοκή αλλάζει συνεχώς, εμφανίζονται διαρκώς στοιχεία, καμία σκηνή δεν είναι διεκπεραιωτική και μόνο. Τα μέρη που γυρίζονται οι σκηνές, η σκηνοθεσία, η φωτογραφία, οι ερμηνείες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου που φτάνει στον τηλεθεατή».

Με τι κριτήρια επιλέξατε αυτή τη σειρά; Φαντάζομαι υπήρξαν πολλές προτάσεις...

«Υπήρχαν προτάσεις, ναι. Ένιωσα όμως τη μεγάλη επιθυμία από το κανάλι στο να βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παραγωγή με την οποία συνεργάζομαι, αλλά και όλες οι σκηνές της Υβόννης που έχουν περιεχόμενο. Ολες οι σκηνές μου είναι έντονες, με γεγονότα. Με γοήτευσε και ο χαρακτήρας της ηρωίδας μου. Μπαίνει σε ένα ηθικό δίλημμα τεράστιο: το να είσαι ανάμεσα στα πρέπει σου και το παιδί σου. Υπάρχουν φορές που αναρωτιέμαι «πώς θα ερμηνεύσω κάτι τέτοιο;»

Πώς θα τη δούμε να πορεύεται στα επόμενα επεισόδια;

«Η ΥΒόννη θα σταθεί στα πόδια της, θα ανοίξει νέους κύκλους στη ζωή της. θα φύγει από τη Βίλα, από την πολυτέλεια που ζει και θα αναζητήσει νέα πράγματα. Δεν θα εξαρτάται από τον σύζυγό της».

Συζητήσεις για το αν η σειρά θα πάει για 2η σεζόν υπάρχουν; Το κοινό έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά...

«Ο κόσμος αγαπάει τη σειρά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους αρμόδιους.»

Σας ενδιαφέρει-αφορά η απήχηση που έχει το σίριαλ;

«Πολύ. Ο,τι κάνουμε το κάνουμε για να το δει ο κόσμος. Είναι μία δύσκολη σεζόν., με πολλές παραγωγές και αξιόλογες δουλειές που προβάλλονται δεύτερη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο να κερδηθεί το πεδίο. Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά το διάλειμμα που είχαμε λόγω Μουντιάλ και Χριστουγέννων, ο κόσμος μάς αγκάλιασε και πάλι», λέει στο περιοδικό Tύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved