Δήμος Αναστασιάδης: Tο άβολο περιστατικό με θαυμάστρια και το ευτράπελο στην σκηνή
Media

Δήμος Αναστασιάδης: Tο άβολο περιστατικό με θαυμάστρια και το ευτράπελο στην σκηνή

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια, το ευτράπελο στην σκηνή, τα λόγια αγάπης και θαυμασμού για την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα περιστατικά που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.

«Στο βιντεοκλίπ του «Ένα θέλω μπορεί» προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης σχετικά με το βιντεοκλίπ τραγουδιού του.

«Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου, είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για την σύζυγό του, υπογράμμισε πως, «μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη Θεωνά είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου».

Θα γινόταν κριτής σε show ο Δήμος Αναστασιάδης;

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι παρουσιαστής, ίσως κριτής σε talent show», παραδέχθηκε.

Στην συνέχεια μίλησε για τον γιο του.

«Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος», σημείωσε.

«Ξεκινάω εμφανίσεις από τις 10 Φεβρουάριο στο «voodoo» και τον Μάρτιο στην Κύπρο», δήλωσε κλείνοντας για την περιοδεία του αλλά και για τις εμφανίσεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved