Η Γη της Ελιάς: Καρτέρι θανάτου στον Λυκούργο – Πέφτει σε κώμα
Media

Η Γη της Ελιάς: Καρτέρι θανάτου στον Λυκούργο – Πέφτει σε κώμα

Τα επεισόδια που έρχονται της «Γη της ελιάς» είναι γεμάτα εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Σύμφωνα με το mytv ο Λυκούργος συνεχίζει να ερευνά τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, μέχρι που δέχεται επίθεση θανάτου και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα δέχεται μια επίθεση δολοφονίας από τον Αλέξη...

Στα ερχόμενα επεισόδια ο Λυκούργος δικηγόρος δεν πτοείται και δίνει στον εισαγγελέα ένα από τα ονόματα των μπράβων και εκείνος στη συνέχεια εκδίδει το σχετικό ένταλμα σύλληψης. Μόνο που ο αδίστακτος άντρας προλαβαίνει να δώσει εντολή για εκδίκηση. Συγκεκριμένα, αναθέτει σ’ έναν συνεργάτη του, να πραγματοποιήσει μία από τις απειλές απέναντι στον Λυκούργο.

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, γίνεται η σύλληψη του άντρα και οι συνεργάτες του προχωρούν σε μία μαφιόζικη επίθεση εναντίον του Λυκούργου. Ένας από αυτούς, πηγαίνει στο σπίτι του δικηγόρου και κοιτώντας τον στα μάτια τον πυροβολεί εν ψυχρώ. 0 Λυκούργος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο κακοποιός εξαφανίζεται.

Όταν η Χάιδω επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει τον αγαπημένο της μέσα στα αίματα και ουρλιάζει. Αμέσως, καλεί ασθενοφόρο και τον αστυνόμο Κουράκο. Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι σπεύδουν στο νοσοκομείο και περιμένουν να μάθουν νέα σχετικά με την έκβαση του χειρουργείου στο οποίο υποβάλλεται ο Λυκούργος.

Οι γιατροί αρκούνται να πουν μόνο ότι δίνουν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Αργότερα, το χειρουργείο ολοκληρώνεται και ο Λυκούργος μεταφέρεται στην εντατική, καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ενώ τα νέα κυκλοφορούν σ' όλη τη Μάνη προκαλώντας στενοχώρια και σοκ σε όσους τον γνωρίζουν. Οι δικοί του άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο και η κατάστασή του αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.

Μάλιστα, ο επικεφαλής γιατρός και η ομάδα του τρέχουν στην εντατική, καθώς ο δικηγόρος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και κάνουν τα πάντα για να τον επαναφέρουν. Τα καταφέρνουν αλλά ο Λυκούργος είναι σε κώμα. Την επόμενη μέρα, η Εύα επισκέπτεται τον Χρήστο στη φυλακή και τον ενημερώνει για τον πυροβολισμό του θείου του και τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργης καταφέρνει να αποσπάσει μια ομολογία-φωτιά του μπράβου που συνέλαβαν και να οδηγηθούν στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που πουλάει προστασία στα μαγαζιά και κατ’ επέκταση να αθωωθεί ο Χρήστος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved