Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;

Μαίρη, Μαίρη, ΜαίρηΟι τρεις αγαπημένες ηρωίδες επιστρέφουν δριμύτερες με νέες απολαυστικές περιπέτειες και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις!

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 22.40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται να γεμίσει την οθόνη μας με γέλιο.

Ένας νέος έρωτας που διχάζει, μία ήρεμη οικογενειακή ζωή που αναζητά την αναζωπύρωση του χαμένου πάθους, ένας μπαμπάς που αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του μεγαλώνει, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους κεντρικούς ήρωες.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 22.40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Μαίρη (Νίκη Λάμη): νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος (Κρατερός Κατσούλης). Αλλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): προκειμένου να αναζωογονήσει την ερωτική της ζωή με τον Γιώργο, αποφασίζει να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τις εκρήξεις του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved