Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει από τη Μιράντα και φεύγει για Αμερική!
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει από τη Μιράντα και φεύγει για Αμερική!

Ο παράδεισος των κυριών: Οι ανατροπές συνεχίζονται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η Μιράντα χωρίζει τον Ντίνο και εκείνος παίρνει την απόφαση να φύγει με τη Λιζέτα και τη μικρή Ειρηνούλα για την Αμερική. Παράλληλα, ο Χρηστίδης το σκάει από τη φυλακή...

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, η απρόσμενη άφιξη της Λιζέτας έχει ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του Ντίνου. Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον στόχο της και να ξανασμίξει με'τον πρώην σύζυγό της.

Ο λόγος είναι πως η κληρονομιά του πατέρα της θα περάσει σε εκείνον, από τη στιγμή που δεν έχουν πάρει διαζύγιο, και γι’ αυτό προχώρησε και στην υιοθεσία της μικρής Ειρήνης για να μπορέσει να τον πείσει να την ακολουθήσει στο εξωτερικό.

Η Λιζέτα, λοιπόν, διεκδικεί με θέμιτα μέσα την προσοχή του Ντίνου βάζοντας πολλές φορές μπροστά τις ανάγκες της μικρής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον εκβιάσει συναισθηματικά. Ωστόσο, εκείνος αυτό που επιθυμεί είναι να μη χαλάσει τη σχέση του με τη Μιράντα και γι’ αυτό, όπως θα δούμε, της κάνει πρόταση γάμου.

Η τελευταία, φανερά συγκινημένη, δέχεται να γίνει γυναίκα του, αλλά στην πορεία όλα αλλάζουν... Η Μιράντα είναι πολύ ευαίσθητη με το θέμα του παιδιού και θεωρεί πως στέκεται εμπόδιο στην οικογένεια του Ντίνου. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, η ίδια του ζητάει να χωρίσουν!

Ο Ντίνος σοκάρεται και προσπαθείνα της αλλάξει γνώμη, αλλά η Μιράντα δεν κάνει πίσω και για χάρη της κόρης του αποφασίζει να θυσιάσει την αγάπη τους. Ο χωρισμός τους δίνει μεγάλη χαρά στη Λιζέτα, η οποία νιώθει πως είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδίου της. Αρχίζει, λοιπόν, να απειλεί τον Ντίνο πως θα πάρει την Ειρηνούλα και θα πάνε στην Αμερική και ότι θα του στερήσει και άλλες στιγμές με το παιδί του.

Λίγο μετά, όμως, μια συζήτηση που έχει ο άντρας με τη μικρή είναι αρκετή για να του γεννηθούν σοβαρές υποψίες πως ίσως να μην είναι κόρη του. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια και την επόμενη μέρα πηγαίνει με το κοριτσάκι και κάνει εξετάσεις αίματος.

Στη συνέχεια, ενημερώνει τη Λιζέτα, η οποία αιφνιδιάζεται και προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της. Τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο Ντίνος μαθαίνει πως δεν έχει ίδια ομάδα αίματος με την Ειρηνούλα. Είναι σίγουρος πως η Λιζέτα τον παγίδεψε και της ζητάει εξηγήσεις. Τότε, όμως, εκείνη τον παγιδεύει ξανά με ψέματα.

Ο Ντίνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να ακολουθήσει τη Λιζέτα στην Αμερική. Έπειτα, πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα και αφού της εξομολογείται όσα αισθάνεται για εκείνη της ανακοινώνει πως σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα. Στο άκουσμα της είδησης, η Μιράντα λυγίζει και τότε ο Ντίνος τής ζητάει να τον ακολουθήσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρηστίδης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Όλγα εναντίον του για την απόπειρα δολοφονίας που είχε κάνει στο παρελθόν κατά του Πάρη, παραμένει στη φυλακή.

Ο άντρας είναι έξαλλος με την τροπή που πήρε αυτή η υπόθεση και ξεκινάει τις απειλές προς διάφορες κατευθύνσεις για να αφεθεί ελεύθερος. Ο άνθρωπος που αποφασίζεινα τον βοηθήσει να δραπετεύσει από τη φυλακή είναι ο Αναγνώστου. Τις επόμενες μέρες, ο τελευταίος, με σύμμαχο τη Βικτώρια, οργανώνει κρυφά και με ιδιαίτερη προσοχή το σχέδιό του. Την κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, δίνει στον Χρηστίδη τη στολή του και έτσι εκείνος καταφέρνει και αποδρά από τη φυλακή χωρίς να κινήσει υποψίες. Μετά την απόδρασή του, η ασφάλεια της Ματούλας δοκιμάζεται ακόμη μία φορά.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved