Αυτή η Νύχτα μένει: Η Ζέτα θύμα ξυλοδαρμού – Πεθαίνει ο πατέρας της Μυρτώς
Media

Αυτή η Νύχτα μένει: Η Ζέτα θύμα ξυλοδαρμού – Πεθαίνει ο πατέρας της Μυρτώς

Αυτή η Νύχτα μένει: Πολλά απρόβλεπτα γεγονότα επιφυλάσσει η συνέχεια της δραματικής σειράς του ALPHA.

Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο αυτών είναι η Ζέτα. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η τραγουδίστρια μαθαίνει κάποια νέα στοιχεία αναφορικά με τον Στρατή και προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανεξήγητη στάση και συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει ξανά απέναντί της.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, σύντομα, η Ζέτα έρχεται αντιμέτωπη με το δικό της, σκοτεινό, παρελθόν. Ο πρώην σύντροφός της, ο Γιάννης Ντόκος, καταφέρνει να μάθει την πόλη στην οποία κρύβεται το τελευταίο διάστημα η άλλοτε αγαπημένη του και σπεύδει να τη συναντήσει.

Εκείνη σοκάρεται όταν τον βλέπει, θεωρώντας πως είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή της, και αποπειράται να το βάλει στα πόδια. Όμως ο άντρας την προλαβαίνει και της επισημαίνει ότι μια φορά κατάφερε να του ξεφύγει και δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί ξανά. Έτσι, ζητάει να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν σχετικά με τις υποθέσεις τους, αλλά η Ζέτα αρνείται πεισματικά.

Τότε, ο Γιάννης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, όπως την περίοδο που ήταν ζευγάρι, και τη χτυπάει... Αργότερα, η Ζέτα, σε κακή κατάσταση, πηγαίνει στη Νίτσα και την ενημερώνει για τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον Γιάννη Ντόκο. Συνάμα, ο Αχιλλέας μαθαίνει για τον βιασμό της κόρης του και μέρα με την ημέρα η υγεία του επιδεινώνεται όλο και πιο πολύ.

Η Μυρτώ κλονίζεται απ’ αυτό το γεγονός, καθώς είναι το πιο δυνατό «χτύπημα» που δέχεται από τη μοίρα. Την επομένη, ο πατέρας της πεθαίνει κι εκείνη έχει μια τραγική αντίδραση. Στο μεταξύ, ο Πόντικας και ο παπα-Ντανίνος, που στέκονται στο πλευρό της, μένουν «παγωμένοι» και νιώθουν ανήμποροι να τη βοηθήσουν σε όλο αυτό που περνάει...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved