Γιάννης Καλλιάνος: Ο γάμος και το απίθανο παρατσούκλι του γιου του: «Κοιμάται σαν τραγουδιστής»
Media

Γιάννης Καλλιάνος: Ο γάμος και το απίθανο παρατσούκλι του γιου του: «Κοιμάται σαν τραγουδιστής»

Ο Γιάννης  Καλλιάνος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή του, την οικογένειά του, αλλά και την καθημερινότητά του με το γιο του, που είναι 18 μηνών. 

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το δελτίο καιρού του Mega και ο ίδιος ασχολείται και πολύ ενεργά με την πολιτική.

Ο Γιάννης Καλλιάνος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action24 με την Αθηναΐδα Νέγκα και ο ίδιος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο μετεωρολόγος μίλησε για τη ζωή με την οικογένειά του, το πώς αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει παιδί σε ηλικία 42 ετών, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το υπέροχο παρατσούκλι που έχει δώσει στο γιο του, μιας και τον φωνάζει Σταμάτη Γονίδη...

«Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ μεγάλες από τη στιγμή που μπαίνει ένα παιδί στην οικογένεια. Επομένως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι βραδιές εκείνες που κάθεσαι αγκαλιά με τον άνθρωπό σου, βλέπεις DVD στην τηλεόραση, του χαϊδεύεις τα μαλλιά και του λες πόσο τον αγαπάς. Την ίδια στιγμή πλέον ανάμεσά σας είναι ένα παιδί που σπάει το ποτήρι στο πάτωμα»

Δείτε το βίντεο:

«Το λέω αυτό χιουμοριστικά, θέλοντας να δείξω ότι προφανώς έχουν μπει άλλες υποχρεώσεις και προτεραιότητες στο ζευγάρι. Κάνουμε περισσότερη υπομονή, προσπαθώ, βοηθάνε και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου. Είναι μία κατάσταση που πρέπει να συνδεθεί καλά, για να μην υπάρξουν προβλήματα»

Δείτε το βίντεο:

«Βλέπω φίλους που έχουν μεγάλα παιδιά. Είναι 44 χρονών, ο φίλος μου ο Ηλίας ας πούμε, και η κόρη του πάει Β’ Γυμνασίου. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η ζωή του. Πηγαίνει ταξίδια με τη γυναίκα του, είναι πιο ήρεμος. Εγώ 3 η ώρα το πρωί κυνηγάω έναν άνθρωπο να τον βάλω να κοιμηθεί»

Δείτε το βίντεο:

«Νιώθω ήδη πάρα πολύ κουρασμένος. Λείπεις όλη μέρα και γυρίζεις με χαρά το βράδυ στο σπίτι να δεις το παιδί σου και η γυναίκα σου, επειδή δουλεύει από τις 7 και κλείνουν τα μάτια της στις 12, σου λέει: κράτησέ τον λίγο να κάνω τις δουλειές μου. Το παιδί όμως έχει ενέργεια να παίξει μέχρι τις 3 το πρωί»

«Τον έχω βγάλει Σταμάτη Γονίδη. Το ξέρει ο Σταμάτης, με έχει πάρει και τηλέφωνο ο φίλος μου ο Σταμάτης. Τον έβγαλα έτσι, γιατί κοιμάται 3-4 το πρωί και ξυπνάει 12 το μεσημέρι. Σαν τραγουδιστής» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον 18 μηνών γιο του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved