Γιάννης Καλλιάνος: Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά- Η ανάρτησή του!
Showbiz

Γιάννης Καλλιάνος: Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά- Η ανάρτησή του!

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος είναι θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά και ο ίδιος το ανακοίνωσε μέσα από μια δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως τόνισε ο ίδιος, από σήμερα το πρωί δεν αισθανόταν καλά ενώ μετά από το τεστ PCR στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό.

Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μάλιστα μέσα από το Instagram γνωστοποίησε το γεγονός της νόσησής του, ενώ έδωσε ραντεβού στους τηλεθεατές για τις επόμενες μέρες, μιας και θα πρέπει πρώτα να αναρρώσει.

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Ενώ μέχρι χθες ήμουν καλά, σήμερα ξύπνησα με κάψιμο στο λαιμό, ελαφρώς μπουκωμένη μύτη, λίγο πονοκέφαλο και ατονία. Έκανα Pcr νωρίς το πρωί και μόλις με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός. Μετά από 6 μήνες ακριβώς ξανακολλάω για 2η φορά covid. Όλα θα πάνε καλά εύχομαι.

Απλά, σας ενημερώνω και δημόσια διότι έχω έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με πάρα πολύ κόσμο. Μακάρι, έστω και εν αγνοία μου, να μην έχω κολλήσει κάποιον άνθρωπο. Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός σε λίγες ημέρες, όταν θα βγω αρνητικός. Πιστεύω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχω επιστρέψει και στα δελτία καιρού του MEGA»

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CjfnbLZIFNd

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved