MasterChef: Ο Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε μετά από 7 σεζόν και έφερε πανικό! Μεγάλη ένταση!
Media

MasterChef: Ο Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε μετά από 7 σεζόν και έφερε πανικό! Μεγάλη ένταση!

MasterChef: Οι αρχηγοί των δυο ομάδων, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος Πορφύρης επέλεξαν τους παίκτες που θα είχαν στο πλευρό τους στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στον Αλέξανδρο πως ένα από τα πλεονεκτήματα που είχε ήταν να ανταλλάξει έναν παίκτη από τη δική του ομάδα και να τον δώσει στην αντίπαλη, αλλά εκείνος δεν ήθελε να κάνει αυτή την ανταλλαγή.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες αποχώρησαν και στην κουζίνα έμειναν οι δυο αρχηγοί με τον Γιώργο να λέει στον Αλέξανδρο πως δεν υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» και να υπάρχει αυτό το… πολεμικό κλίμα.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος επέμεινε ότι δεν ήταν επίθεση, αλλά ένας τρόπος να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.

Ο Γιώργος του εξήγησε με τη σειρά του ότι δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτών.

«Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved