Ο παράδεισος των κυριών: Ειρήνη Βαλατσού: Το spoiler για τη σειρά και το φλερτ
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Ειρήνη Βαλατσού: Το spoiler για τη σειρά και το φλερτ

Υποδύεται ένα κορίτσι έξω καρδιά, δοτικό και γεμάτο όνειρα, έναν ρόλο που δεν διαφέρει από τον δικό της χαρακτήρα.

Η Ειρήνη Βαλατσού, από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, που υποδύεται τη «Ζαχαρούλα» στον «Παράδεισο των κυριών» του ALPHA, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δώσει υπόσταση στην ηρωίδα της και να κάνει το κοινό να την ξεχωρίσει.

  • Η ηρωίδα σας η Ζαχαρούλα από την αρχή της σειράς μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κατακτήσει τα «θέλω» της και να πάρει τη ζωή της σας χέρια της.

«Βέβαια και θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Η μητέρα της. Η Σύρμω από την άλλη... καραδοκεί και είναι εκεί με τα πολύ ισχυρό “πιστεύω" της. Κάποια στιγμή θα έρθουν σε σύγκρουση αυτά που θέλει η κόρη σε σχέση με αυτά για τα οποία την προορίζει η οικογένειά της. Το σίγουρο είναι ότι η Ζαχαρούλα είναι πολύ αποφασισμένη να πραγματοποιήσει όσα επιθυμεί και ήδη έχει αρχίσει να τα καταφέρνει. Καταρχάς μπήκε... στον Παράδεισο των ονείρων της».

  • Η αλήθεια είναι πως έχει έντονη προσωπικότητα και κάνει αισθητή την παρουσία της.

«Ούτε και η ίδια δεν θέλει να περάσει απαρατήρητη. Έχει έρθει στην πόλη και θέλει να τα γνωρίσει όλα, να ερωτευτεί, να κάνει φίλους, που έχει κάνει ήδη. Και η γυναικεία παρέα που έχει δημιουργηθεί στον Παράδεισο θα τη συντροφεύει για πολύ ακόμα και σε δύσκολες στιγμές».

  • Ποιες θα είναι αυτές;

«Μαθαίνει για τη σχέση του Ντίνου και με τη Μιράντα. Η Ζαχαρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του με τον δικό της τρόπο. Είναι ο άντρας που αντιπροσωπεύει όλα της τα όνειρα, είναι γοητευτικός, επιτυχημένος, όμορφος. Τον είδε ξαφνικά και ήταν σαν να αντίκρισε τον πρίγκιπα των ονείρων της, αν κι εκείνος δεν της έδωσε καμία αφορμή να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

  • Όταν τον δει μαζί με τη Μιράντα, τότε θα αντιληφθεί ότι η πραγματικότητα δεν είναι σαν τα όνειρα κι θα βρεθεί κάποιος να τη συγκινήσει άμεσα;

«Θα υπάρξει κάποιος που θα τη φλερτάρει, αλλά είναι πολύ νωρίς για εκείνη να ξεπεράσει τον Ντίνο και να δει καθαρά και ώριμα τι θέλει στη ζωή της. Γιατί είχε πλάσει μια ιστορία στο μυαλό της και τον ήθελε πραγματικά. Τώρα χρειάζεται τον χρόνο της».

  • Με τον Μεμά και την Κρύλα τι γίνεται;

«Είναι πασιφανές ότι ο Μεμάς είναι ερωτευμένος μαζί της. Ένας λόγος που πήγε ξανά στο σχολείο ήταν για να την εντυπωσιάσει καθώς εκείνη είναι φοιτήτρια. Το φλερτ του αρχίζει να γίνεται πιο έντονο. Το θέμα είναι ο Στέφανος που βρίσκεται στη μέση, αλλά κι αυτός από την πλευρά του δεν είναι ξεκάθαρος. Η Κούλα βλέπει ποιος ενδιαφέρεται για εκείνη πραγματικά και της το δείχνει. Κι αυτός είναι ο Μεμάς.

Ύστερα από αυτά, όλοι πιέζουν τη Ζαχαρούλα να βρει γρήγορα γαμπρό. Εκείνη νιώθει εμπόδιο στη ζωή των άλλων αφού η Σύρμω είναι ανένδοτη πως πρώτα θα παντρευτεί η κόρη της και μετά οι γιοι της».

  • Και μέσα σε όλα, το αφεντικό του Παραδείσου αλλάζει και αναλαμβάνει ο Πάρης με την Αμαλία. Πώς είναι ο Πάρης ως αφεντικό;

«Επειδή ο Πάρης δούλευε με τον Μεμά, η Ζαχαρούλα έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για εκείνον.

Όλοι είναι ανήσυχοι με αυτή την αλλαγή αλλά η Ζαχαρούλα λέει καλά λόγια για εκείνον, ξέρει πως ο Πάρης είναι άνθρωπος με σκοτεινές πλευρές, αλλά δεν τον βλέπει ως τέρας. Όμως είναι διαφορετικό αφεντικό από τον Ντίνο. Είναι της τάξης, της τυπικότητας του προγράμματος, της οργάνωσης και πιο αυστηρός όχι για να τιμωρήσει τους εργαζόμενους αλλά γιατί έτσι πιστεύει πως θα πάει καλύτερα ο Παράδεισος», είπε η Ειρήνη Βαλατσού στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved