Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αθηνά ενδίδει στο φλερτ του Μιχάλη
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αθηνά ενδίδει στο φλερτ του Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αθηνά δέχεται την πρόσκληση του Μιχάλη να φάνε μαζί στο σπίτι του για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της πώλησης του ελαιώνα του στους Βρεττάκους.

Για πρώτη φορά είναι τόσο χαλαρή μαζί του και μάλιστα ασυναίσθητα σχεδόν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Εκείνος ενθουσιάζεται και την επόμενη κιόλας μέρα προσπαθεί να ανιχνεύσει πού ακριβώς βρίσκεται η σχέση τους, όμως η Αθηνά επιφυλακτική απομακρύνεται και πάλι.

Ένα άλλο ζευγάρι, η Ευτυχία με τον Κουράκο, πιάνονται... στα πράσα από την Αναστασία, η οποία τους βρίσκει μαζί! Ρωτά την Ευτυχία τι δουλειά έχει ο Γιώργης στο σπίτι της κι εκείνη αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να τα κουκουλώσει.

Ο Κουράκος στο μεταξύ προχωράει στη σύλληψη του Θύμιου, κι έτσι η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών. Όταν εκείνος βγαίνει από τη φυλακή, η Εύα είναι εκεί να τον περιμένει, δείχνοντας έμπρακτα το πόσο αγαπά και τον στηρίζει.

Ο Ισίδωρος από την πλευρά του είναι εντυπωσιασμένος με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητα της Αμαλίας και μάλιστα ζητά τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο. Όταν, όμως, ο Στάθης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο για να πληρωθεί, του δείχνει το άλλο του πρόσωπο και τον διώχνει με τις κλωτσιές, λέγοντάς του να μην τολμήσει να ξαναεμφανιστεί μπροστά του!

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved