Σασμός: Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό
Media

Σασμός: Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό

Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες πιάνονται στα χέρια στο καφενείο.

Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του. Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι.

Ο Φαρμάκης αποκαλύπτει ξεκάθαρα στο Μανόλη το είδος της συνεργασίας τους, ενώ η Θοδώρα για μια ακόμη φορά προβληματίζεται για τις δουλειές του Λευτέρη και ανησυχεί για το ποιος πραγματικά είναι. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να λογικέψουν τον Παύλο, να μην κινηθεί εναντίον Αστέρη για μην ξεκινήσει η βεντέτα. Η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού.

Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Νάντια κάνει μια ριψοκίνδυνη πρόταση στο Νικηφόρο, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο. H Μαρίνα, η Κατερίνα, η Άσπα συζητούν για όσα έμαθε ο Παύλος και για όσα φοβούνται πως θα συμβούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved