Dragons’ Den: Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής – Πότε θα δούμε το 3ο επεισόδιο
Media

Dragons’ Den: Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής – Πότε θα δούμε το 3ο επεισόδιο

Νέο ραντεβού σε νέα μέρα και ώρα δίνει το Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Το 3ο επεισόδιο του «DRAGONSDEN GREECE» έρχεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:30 στον ΑΝΤ1 με νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από τους Έλληνες DRAGONS.

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται με φιλόδοξους επιχειρηματίες να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στους Έλληνες επενδυτές αναζητώντας στρατηγικές συμφωνίες που τους ανοίγουν νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

Οι Έλληνες DRAGONS μέχρι στιγμής έχουν επενδύσει προσωπικά κεφάλαια ύψους 245.000€ σε ιδέες, επιχειρήσεις, προσωπικότητες που τους εντυπωσίασαν, αποδεικνύοντας ότι όταν ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι σωστό, δεν διστάζουν να βάλουν τα χρήματά τους.

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons και στηρίζουν με τις επενδύσεις τους, τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΟ 3Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ «DRAGONSDEN GREECE»

Ένα επιχειρηματικό δίδυμο με αγάπη για το καλό φαγητό και τα σκυλάκια, έρχεται για να κάνει την ανατροπή.

Ένας προπονητής τένις και ιδιοκτήτης επιχείρησης ελπίζει να πάρει το ματς στο τερέν των DRAGONS. Θα τα καταφέρει;

Ένας νέος επιχειρηματίας με αγροτικό background δεσμεύεται μπροστά στους DRAGONS ότι είναι ο πιο «τραγανός»! Θα επενδύσουν τελικά στην επιχειρηματική του πρόταση;

Ένας εξαιρετικός «πωλητής» έρχεται με ένα πατενταρισμένο αντικείμενο που, όπως λέει, θα μπορούσε να έχει ως πελάτες όλα τα ξενοδοχεία και τις καφετέριες στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved