MasterChef: Ποιοι θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα & ποιοι θα τα καταφέρουν;
Media

MasterChef: Ποιοι θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα & ποιοι θα τα καταφέρουν;

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 2023, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι πιο απαιτητικός από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού.

23 επίδοξοι MasterChefs συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Μετά το πρώτο Mystery Box, απόψε (Δευτέρα 6/2) σειρά έχει το πρώτο Test Δημιουργικότητας, που απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η σημερινή δοκιμασία είναι μια αγαπημένη μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά, αφού η κουζίνα θα γεμίσει με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος καλείται να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Άλλη μια σημαντική αλλαγή, όμως, περιμένει τους επίδοξους μάγειρες, αφού, πλέον, τα πλεονεκτήματα σε κάθε πρώτη δοκιμασία εβδομάδας, είτε Mystery Box, είτε Test Δημιουργικότητας, θα είναι στη διάθεση του αρχηγού της νικήτριας ομάδας της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας.

Πώς θα επηρεάσουν οι αποφάσεις του Γιώργου Πορφύρη τις εξελίξεις; Θα ανταποδώσει, άραγε, τη «θερμή» υποδοχή, που του επιφύλαξαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του στην είσοδο του στο σπίτι του MasterChef 2023 ή θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα;

Κάποιοι δείχνουν ενθουσιασμένοι από τα υλικά, που έχουν στη διάθεση τους, ενώ άλλοι βρίσκονται σε άγνωστα γαστρονομικά μονοπάτια, με υλικά που δε γνωρίζουν. Όλοι, όμως, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να κατακτήσουν τη νίκη, που προσφέρει πλεονεκτήματα στην επερχόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Όσοι δεν καταφέρουν να ικανοποιήσουν τα μαγειρικά κριτήρια, που θέτουν οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.
Ποιοι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτό το γαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο και ποιοι θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2023;

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 11/2:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved