Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Άννα πήγε στην κόρη της όταν έφυγε από το σπίτι
Media

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Άννα πήγε στην κόρη της όταν έφυγε από το σπίτι

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τους λόγους που η ηρωίδα που υποδύεται, η Άννα, πήγε στην κόρη της και όχι κάπου αλλού όταν έφυγε από το σπίτι.

  • Ισότιμη μεταχείριση αποζητά η Άννα από τον Παντελή, μετά το σοκ που υπέστη με τις αποκαλύψεις;

«Στην Άννα έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι. Νομίζω ότι ο χαρακτήρας της εδώ έδειξε ένα κομμάτιτου δυναμισμού της. Για παράδειγμα, ανέχεται το χαρακτήρα του Παντελή, τα νεύρα του, αλλά όταν οι πράξεις του βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειας και του σπιτιού τους, η Άννα κλονίζεται».

  • Μήπως έπρεπε να έχει τρίζει τα δόντια του Παντελή πριν από χρόνια;

«Έφυγε από το σπίτι όταν έμαθε ότι ο Μανόλης δανείστηκε και ότι δέχτηκε ο Παντελής τα χρήματα του παιδιού τους. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Άννα. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν ήταν σωστό. Η Άννα θεωρεί ότι τα παιδιά δεν πρέπει να δίνουν χρήματα στους γονείς. Δεν είναι υπεύθυνα για την κοινωνική εστία. Οι γονείς φροντίζουν τα παιδιά και όχι το ανάποδο. Οι δικαιολογίες του Παντελή είναι ότι ο Μανόλης έγινε άντρας, αλλά γιατί να μπλέξει το παιδί στο ξεκίνημα της ζωής του με ένα τέτοιο χρέος και με έναν άνθρωπο όντως περίεργο;».

  • Θέλει τόλμη κάτι τέτοιο σε μια κλειστή κοινωνία;

«Είναι μεγάλο βήμα για την Άννα, δεν είναι κάτι απλό. Γι’ αυτό και πήγε στην κόρη της και όχι στην παπαδιά ή στην Καλλιόπη. Για να μη βγει η αλήθεια προς τα έξω. Δήθεν πήγε στην κόρη της για να τη βοηθήσει.

Από την άλλη, η Άννα διεκδικεί με αυτό τον τρόπο από τον Παντελή το μοίρασμα των προβλημάτων τους. Το ότι πήρε δάνειο έπρεπε να το είχαν συζητήσει μαζί ως αντρόγυνο. Ζητά να είναι ισότιμη σύντροφος. Δεν μπορεί να υπάρχουν μυστικά που αφορούν την Άννα, τα παιδιά, τη ζωή τους, όπως και την περιουσία τους, είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved