Σασμός: Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν  βόμβα στο χωριό.
Media

Σασμός: Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Σασμός: Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

img222.jpg

Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες. Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του.

img333.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η εξαφάνιση του Αστέρη, κρατά σε αγωνία τις δύο οικογένειες, αλλά και όλο το χωριό. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου. Η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη τις αποφάσεις της ενώ η Σοφία της μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό.

img444.jpg

Ο Μύρος κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα που ξαφνιάζεται. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης κάνει μια αποφασιστική κίνηση, που φέρνει τον Ευθύμη αντιμέτωπο με τον Πάνο. Κι ενώ ο Αντώνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο, ο Μαθιός έρχεται να τον αντιμετωπίσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο ενώ η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα που την αφήνει εμβρόντητη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved