Παγιδευμένοι: Η σκηνή Άννας- Δημήτρη στον τόπο του εγκλήματος αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές!
Media

Παγιδευμένοι: Η σκηνή Άννας- Δημήτρη στον τόπο του εγκλήματος αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές!

Παγιδευμένοι: Η Άννα επιτέλους θυμήθηκε τα πάντα και ο Δημήτρης δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, στηρίζοντάς την σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. 

Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο (7-2) στη σειρά Παγιδευμένοι...

Η Άννα, μαζί με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ενώσει τις σκόρπιες αναμνήσεις της, για να φτάσει στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή.

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του Εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη καθώς δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας.

Ο Άκης μπλέκει τον Θοδωρή, τη Νεφέλη, τη Δανάη και τη Λίνα σε άλλη μια παράνομη δοσοληψία. Πόσο επικίνδυνο θα αποδειχτεί αυτό για την παρέα των παιδιών; Η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική αποκάλυψη σε σχέση με τη Δώρα και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη.

Η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter ήταν εκείνη που ο Δημήτρης, μαζί με την Άννα βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, με την Άννα, μόλις αντιλαμβάνεται ότι επιτέλους θυμήθηκε τα πάντα, έκανε κίνηση να φιλήσει τον αγαπημένο της, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται. Η απάντησή του άφησε έκπληκτο το τηλεοπτικό κοινό και τα σχόλια στο Twitter ήταν εκατοντάδες...

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved