Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα!
Media

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα!

Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του Εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη, μιας και δεν αντέχει το βάρος της θυσίας του. 

Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (7-2) της σειράς "Παγιδευμένοι"...

Η Άννα, μαζί με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ενώσει τις σκόρπιες αναμνήσεις της, για να φτάσει στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα.

Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή.

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του Εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη καθώς δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας.

Ο Άκης μπλέκει τον Θοδωρή, τη Νεφέλη, τη Δανάη και τη Λίνα σε άλλη μια παράνομη δοσοληψία. Πόσο επικίνδυνο θα αποδειχτεί αυτό για την παρέα των παιδιών;

Η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική αποκάλυψη σε σχέση με τη Δώρα και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved