Σασμός: Η Καλλιόπη αρματώθηκε και το Twitter τη στηρίζει-Θυμός για Παυλή που το παίζει Δον Κορλεόνε!
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη αρματώθηκε και το Twitter τη στηρίζει-Θυμός για Παυλή που το παίζει Δον Κορλεόνε!

Σασμός: Δυνατές συγκινήσεις πρόσφερε για ακόμα ένα βράδυ (7/2) το επεισόδιο της σειράς όπου οι εξελίξεις δίνουν και παίρνουν.

Απόψε, η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν η απόφαση της Καλλιόπης να αρματωθεί και να φύγει από το σπίτι για να βρει τον γιο της, Αστέρη που οι Βρουλάκηδες κρατούν φυλακισμένο καθώς θέλουν να τον τιμωρήσουν για τη σχέση του με την Αργυρώ.

Ο Παυλής, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, ενημερώθηκε για την κρυφή σχέση της ανιψιάς του Αργυρώς με τον Αστέρη αλλά και τη δωρεά νεφρού που έκανε εκείνος για να σωθεί η γυναίκα που αγαπάει αλλά αντί να συγκινηθεί, θέλει να τον τιμωρήσει.

Με τη βοήθεια των ανιψιών του, έχουν αρπάξει τον Αστέρη και προσπαθούν να τον συνετίσουν προφανώς για όλα όσα έχει κάνει για την Αργυρώ, παρ' όλο που της έσωσε τη ζωή.

Κάτι που η Καλλιόπη δεν σκόπευε να αφήσει ατιμώρητο η οποία όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο πήρε το όπλο και βγήκε στους δρόμους για να αντιμετωπίσει τους Βρουλάκηδες, όχι μόνο για όσα κάνουν στο παιδί της αλλά και για τα... παλιά χρωστούμενα.

Οι τηλεθεατές μέσω Twitter δίκασαν στον Παυλή αλλά συντάχθηκαν με τη σκληροτράχηλη Καλλιόπη στην οποία δίνουν όλα τα δίκαια αφού θέλει να σώσει το παιδί της από μία τέτοια κατάσταση.

Τα σχόλια φυσικά επικά στο Twitter καθώς οι χρήστες έδωσαν... ρέστα. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved