MasterChef: H μεγάλη επιστροφή του παίκτη από το παρελθόν και το άγχος του Σταύρου!
Media

MasterChef: H μεγάλη επιστροφή του παίκτη από το παρελθόν και το άγχος του Σταύρου!

 MasterChef: Μεγάλη έκπληξη η «εισβολή» πρώην παίκτη παλιότερου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής με τον Σταύρο να μην κρύβει τον... τρόμο του για την αναμέτρηση αυτή. 

«Να υποδεχτούμε τον Ηλία Κιαζόλι», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 7 όμως ο Σταύρος ήταν εκείνος που έδειξε να αγχώνεται καθώς ήταν ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ο Ηλίας Κιαζόλι από το MasterChef 4 λοιπόν επέστρεψε και όπως είπε, τον τελευταίο καιρό ζούσε και εργαζόταν στην Κοπεγχάγη όμως τα παράτησε όλα για να βρεθεί στο Master Chef. Όπως σχολίασαν όλοι, ο Ηλίας έχει αλλάξει εξωτερικά αφού έχει αδυνατίσει πολύ και έχει νέο λουκ.

«Ξαναγύρισα γιατί το ήθελα πάρα πολύ για να ξαναπροσπαθήσω. Μετά από τόσες προσπάθειες το χρωστάω και στο κοινό», παραδέχτηκε ο Ηλίας ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει Γιώργο Πορφύρη, τον πρώτο «εισβολέα», αλλά και τον Παύλο που μιλούσαν μέσα από τα social media.

«Με τρομάζει πάρα πολύ η παρουσία του Ηλία. Πίστευα κάτι πιο... light. Τον θεωρούσα καλό μάγειρα κι όταν έβλεπα τα MasterChef. Αν κερδίσω που δεν το πιστεύω, σημαίνει ότι νίκησε ο Δαυίδ τον Γολιάθ!», είπε ο Σταύρος από την πλευρά του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved