Σταύρος Τσουμάνης για Παγιδευμένους: Έρχονται μπλεξίματα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα
Media

Σταύρος Τσουμάνης για Παγιδευμένους: Έρχονται μπλεξίματα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται ιδιαίτερους ρόλους, όπως ο φετινός του Θοδωρή, ο οποίος γίνεται αφορμή για να συνεργαστούν ο Δημήτρης Μαρκέτος και η Άννα Ροδίτη σε μια υπόθεση δολοφονίας που αποδεικνύεται πολύ ιδιαίτερη...

Ο ίδιος εξηγεί γιατί επέλεξε τους «Παγιδευμένους» και αποκαλύπτει ότι η συνέχεια θα έχει πολλά μπλεξίματα.

  • Παίζετε σε μία από τις σειρές που έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό κοινό και γίνεται πολλή συζήτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ναι, κάτι έχω καταλάβει! Κυρίως στο twitter γίνεται χαμός με τις σειρές. Αν και εγώ δεν έχω, μας τα λένε όταν πηγαίνουμε για γύρισμα κι έχει πλάκα. Είναι αστυνομική σειρά και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος σκότωσε ποιον, ποιος είναι ο ύποπτος, ποιος θα μπει φυλακή, το οποίο είναι ενδιαφέρον για όλους.

  • Και απ’ ό,τι ξέρω, πέρασες από κάστινγκ και για άλλες σειρές, αλλά προτίμησες τους «Παγιδευμένους».

Μου άρεσε πολύ το σενάριο. Είναι και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο ήξερα από πριν και αγαπώ πολύ, οπότε όλα έτειναν στο να πάω προς τα εκεί. Και νιώθω πολύ καλά με την επιλογή που έκανα.

tsoumanis2.jpg
  • Ο Θοδωρής είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Μαρκέτου και το λέει και ο ίδιος.

Είναι ένα παιδί αντιδραστικό. Κυρίως έχει τη μη ηθελημένη αλλά αναγκαστική σύγκριση με το μεγάλο του αδελφό, τον Δημήτρη. Και όταν ο αδελφός είναι τόσο πετυχημένος και σε όλα σωστός, αυτός δεν μπορεί να υπάρξει στο ίδιο περιβάλλον και αντιδρά. Βέβαια, τώρα έχει βρει τον παππού Γεράσιμο. Αν στην οικογένεια υπάρχουν δίπολα, από τη μια, είναι ο μπαμπάς και ο Δημήτρης και, από την άλλη, ο Θοδωρής και ο παππούς. Το ωραίο σε αυτούς είναι ότι, ναι μεν είναι αντιδραστικοί, αλλά έχουν και οι δύο μια ειλικρίνεια. Είναι ωραίο που τα βρίσκουν μεταξύ τους.

  • Και όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα εξελίξεις, δεν εμπιστεύεται ακόμη απόλυτα τον παππού και γι’ αυτό και δεν του μιλάει για όσα κάνει με τον Άκη.

Είναι λογικό γιατί δεν είχε βρει ποτέ αυτήν την εμπιστοσύνη ούτε στο πρόσωπο του πατέρα του ούτε του αδελφού του. Οπότε, δεν μπορεί να είναι πλήρως ειλικρινής και ελεύθερος σε αυτό που λέει και σκέφτεται.

Και κυρίως έχει το αίσθημα της ενοχής μέσα του. Δηλαδή, το γεγονός ότι η Μυρτώ πέθανε τον κάνει να αισθάνεται τεράστια ενοχή μέσα του. Νιώθει ότι φταίει, ενώ στην πραγματικότητα δε φταίει. Ίσα ίσα προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

  • Και τώρα έχει ενοχές και για τον Κοσμά, τον μπαμπά της Άννας.

Δε θέλει να πάρει άλλους στο λαιμό του, γι’ αυτό και σκέφτεται ως λύση να φύγει στο εξωτερικό. Δε θέλει να βάλει ξανά σε μπελάδες τον πατέρα του και τον αδελφό του, ούτε τον παππού του, ούτε τους φίλους του.

  • Οι φίλοι, πάντως, πάνε να μπλέξουν ακόμη πιο άσχημα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό είναι σίγουρο. Θα μπλέξουν αλλά να μην πω άλλα, αφήνω να δείτε τις εξελίξεις. Συμβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, είπε ο Σταύρος Τσουμάνης στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved