Media

Άννα Μενενάκου: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια

Gossip-tv Team

 Η κάμερα του Happy Day ήταν στην πρεμιέρα που έκανε ο τρίτος κύκλος του “Έτερος Εγώ” με  την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια.

Στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” που έγινε η επίσημη προβολή ήταν όλοι οι συντελεστές εκεί και ανάμεσά τους και μίας από τις πρωταγωνίστριες που είναι και σύντροφος του Σωτήρη Τσαφούλια, η Άννα Μενενάκου.

Η αναφέρθηκε στον ρόλο της, σε ένα απαιτητικό γύρισμα και όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει και είπε: “Άλλη ερώτηση”.

tsafoulias1.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πει για την γνωριμία της με τον σκηνοθέτη: «Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε»!

Και πρόσθεσε: «Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved