Μάνος Νιφλής: «Έχω ξανακάνει πρωινό, αλλά αυτό είναι πρωτόγνωρο»
Media

Μάνος Νιφλής: «Έχω ξανακάνει πρωινό, αλλά αυτό είναι πρωτόγνωρο»

Ο Μάνος Νιφλής μίλησε για την «Ανοιχτή επικοινωνία» με τους τηλεθεατές του Open, απολαμβάνει το ότι η συνεργασία του με τη Χρύσα Φώσκολου τα έχει όλα.

Ο Μάνος Νιφλής βρίσκεται σε «Ανοιχτή επικοινωνία» με τους τηλεθεατές του Open καθημερινά από τις 5 το πρωί. Πολύπειρος και κατασταλαγμένος αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και τις αποτυπώνει μέσα από τη δημοσιογραφική του ιδιότητα. Εξηγεί στη Real Life πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες συνεργασίες, τον χρόνο του, αλλά και την εξέλιξή του στην τηλεόραση.

Σε «Ανοιχτή επικοινωνία» με τους τηλεθεατές καθημερινά. Ποιος είναι ο στόχος της εκπομπής;

Είναι μια καινούργια ζώνη. Έχω ξανακάνει πρωινό, αλλά αυτό είναι πρωτόγνωρο. Όλα τα κανάλια πια ξεκινούν την ενημέρωση από τις 5 το πρωί. Είναι μια πολύ δύσκολή ζώνη και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι ένας αγώνας δρόμου ενημέρωσης από πολύ νωρίς. Η εκπομπή δεν λέγεται τυχαία «Ανοιχτή επικοινωνία», αφού στόχος μας είναι τα κοινωνικά θέματα και η καθημερινότητα του κόσμου.

manosniflis_116143689_684043872511652_6471757421668709012_n.jpg

Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο ανταγωνισμός ή το περιεχόμενο στις 5 το πρωί;

Δεν θεωρώ ότι είναι ο ανταγωνισμός. Κάθε εκπομπή σχηματίζει τη δική της ταυτότητα. Κάθε εκπομπή είναι διαφορετική, δίνει το δικό της στίγμα στον τρόπο που αντιμετωπίζει την επικαιρότητα. Η δυσκολία είναι πώς θα μπορέσεις να χωρέσεις όλα αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τον κόσμο, όχι για να κάνεις τηλεθέαση. Εκείνη την ώρα σε παρακολουθεί κόσμος ο όποιος έχει πραγματική ανάγκη να ενημερωθεί. Δεν έχεις χώρο για σόου.

Τι εννοείς σόου στην ενημέρωση;

Σόου στην ενημέρωση είναι ότι μπορεί να μείνεις στην εντυπωσιακή εικόνα, χωρίς να προχωρήσεις περισσότερο στο ρεπορτάζ. Ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για την ποιότητα της ζωής του, όχι μόνο για τα οικονομικά. Από την ακρίβεια μέχρι τις συντάξεις και από τα σπασμένα πεζοδρόμια μέχρι το ποιες είναι οι επιλογές και οι προσβάσεις του στον πολιτισμό.

manosniflis_118927786_126159385862828_4815502439768128759_n.jpg

Πώς είναι η συνεργασία με τη Χρύσα Φώσκολου;

Είναι μια χαρά, έχει φοβερό γέλιο! Η σχέση μας είναι χύμα. Έχει το γέλιο της, τους καβγάδες της τα έχει όλα. Και νομίζω ότι αυτό αποτυπώνεται, ότι τα έχει όλα η σχέση μου με τη Χρύσα, αλλά και με ολόκληρη την ομάδα. Είναι μια σχέση ανθρώπινη. Η καθημερινή τριβή με την ομάδα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Τα γέλια της, τις χαρές της, τις λύπες της τα νεύρα της και ειδικά όταν μιλάς για τηλεόραση. Αυτό, όμως, είναι το απόλυτα υγιές», είπε ο Μάνος Νιφλής στην εφημερίδα Real Life.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved