Μαύρο ρόδο: Η αποκάλυψη για τη Φιλαρέτη θα σοκάρει την τοπική κοινωνία
ndpphoto@gmail.com
Media

Μαύρο ρόδο: Η αποκάλυψη για τη Φιλαρέτη θα σοκάρει την τοπική κοινωνία

Η μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης στο Μαύρο ρόδο έγινε και σόκαρε τους τηλεθεατές. Ποιο είναι το παρελθόν της και πόσο θα σοκαριστεί η τοπική κοινωνία;

Η Κατερίνα Διδασκάλου δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για το μέλλον της ηρωίδας της.


Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει να τολμά, να πειραματίζεται και να ακροβατεί καλλιτεχνικά, χωρίς να επαφίεται στα εύκολα. Τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα Διδασκάλου, αν και είχε αποφασίσει ότι θα πάρει για λίγο τις αποστάσεις της από την τηλεόραση, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ρόλο της ηγουμένης Φιλαρέτης, την οποία υποδύεται στο Μαύρο ρόδο στο Mega.

katerina_didaskalou_official_280454266_293160706228993_1761845896314221188_n.jpg


Ύστερα από την τόσο μεγάλη απήχηση των «Άγριων μελισσών» διερωτηθήκατε ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενό σας καλλιτεχνικό βήμα;
«Είχα σκεφτεί έντονα να μην κάνω τηλεόραση φέτος, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ όταν άκουσα για τον ρόλο της ηγουμένης Φιλάρετης στο “Μαύρο ρόδο”. Είπα ότι ναι, αυτό είναι μια πραγματικά μεγάλη υποκριτικά στροφή για μένα και μια μεγάλη έκπληξη».


Έχετε προσδώσει στην εικόνα της ηρωίδας σας μια γαλήνη που αγγίζει την αγιότητα. Το ακέραιο του χαρακτήρα της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτούς που την περιβάλλουν με δόλο.
«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό που λέτε. Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα στην μονή της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο για μια εβδομάδα, για να βρω αυτό που περιγράφετε. Αυτή τη διαφορετικότητα στο βλέμμα. Για μας τους κοσμικούς, αυτή η εσωτερική ησυχία που προκύπτει όταν ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δεν είναι κάτι το αυτονόητο. Είναι μαγικό να ξυπνάς στη νύχτα και να πηγαίνεις στην εκκλησία με μόνο δύο φωτάκια πάνω από το ψαλτήρι και να ακούς τις φωνέςτων μοναχών που ψάλλουν στον όρθρο. Και για μένα ήταν ένας πολύ καινούριος κόσμος στον οποίο αισθάνθηκα πολύ καλά γιατί με δέχτηκαν με πολλή αγάπη».

Ήσασταν όμως και καλός δέκτης.
«Μια από τις ιδιότητες του ηθοποιού που θέλει να εξελίσσεται. είναι να παρατηρεί και να ακούει. Όλη η πληροφορία ήταν καινούρια για μένα. Είχα να πάω σε μοναστήρι από μικρή με τη γιαγιά και τους γονείς μου»

katerina_didaskalou_official_320403721_928518074797514_8472724061930943312_n.jpg

Είναι ωραίο το κοντράστ ανάμεσα στο παρελθόν της ηγουμένης και στο παρόν της Πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει και να μετανοήσει αληθινά;
«Η Ζωή Τσαγκαράκη, αυτό είναι το όνομα της ηρωίδας μου στην κοσμική ζωή, δεν ήταν μια εγκληματίας ούτε ένας κακός άνθρωπος, αλλά μια νεαρή ερωτευμένη γυναίκα, φιλόλογος, που έφαγε τα ψέματα με την κουτάλα από έναν άνθρωπο που θεωρούσε άνθρωπό της για κάποια χρόνια, ενώ εκείνος είχε παράλληλη ζωή. Όταν τα ανακάλυψε έπεσε από τα σύννεφα. Το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν όταν συνειδητοποίησε το εύρος τους. Και πάλι δεν προκάλεσε τη δολοφονία του. Η Ζωή προέβη σε αυτή την πράξη όντας σε αυτοάμυνα».

Στην πορεία των χρόνων έγινε μια σοφή «γερόντισσα» με μια στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσους πιστούς αποζητούν τη συμβουλή της.
«Εφαρμόζει το πνεύμα του νόμου στο μοναστήρι. Δεν το κάνει με αυστηρό τρόπο και δεν έχει στεγανά. Είναι πολύ φωτισμένη και όντως είναι αυτό που λέτε, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους όσοι θέλουν να ανοίξουν την ψυχή τους. Παράλληλα όμως είναι πολύ αυστηρή όσον αφορά τις παγαποντιές που πόνε να γίνουν χρησιμοποιώντας το όνομα της θρησκείας στήνοντας έναψεύτικο θαύμα. Είναι κάθετη σε αυτό».

mavrorodo_megatv_312057613_648343933681793_1847174298993640111_n.jpg

Τώρα που αποκαλύφθηκε το παρελθόν της Φιλαρέτης, η θέση της κλυδωνίστηκε.
«Φυσικά και θα υπήρχαν συνέπειες. Το να αποκαλυφθεί το παρελθόν μιας ηγουμένης που έχει κάνει 16 χρόνια φυλακή για φόνο και ηγείται τόσων ψυχών σε μοναστήρι, δεν είναι απλό. Ειδικά για την υποκριτική κοινωνία που κοιτάζει τη βιτρίνα και όχι την ουσία. Είναι καταστροφικό για τη Φιλαρέτη».

Θα αργήσουμε να δούμε τη μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Βίκος είναι γιος της;
«Δεν γνωρίζω καν ότι είναι παιδί της. Νομίζω ότι σεναριακά είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved