MasterChef: Η διαμόρφωση των νέων ομάδων και ο "σεξιστής" του ριάλιτι
Media

MasterChef: Η διαμόρφωση των νέων ομάδων και ο "σεξιστής" του ριάλιτι

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε το καλύτερο πιάτο στo τελευταίο Mystery Box και ήταν αρχηγός στη σημερινή ομαδική δοκιμασία.

Ο παίκτης είχε τα πλεονεκτήματα να φορέσει όποια ποδιά ήθελε και να επιλέξει το πρώτο μέλος της ομάδας του αλλά και να υποδείξει αντίπαλο αρχηγό.

Διάλεξε λοιπόν το μπλε χρώμα και όρισε τον Δημήτρη αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

Μετά τον Νίκο που ήταν η πρώτη επιλογή του Ηλία, στην μπλε ομάδα προστέθηκαν και οι εξής παίκτες: Άγγελος, Παναγιώτης Παύλος, Κωνσταντίνος, Moto Moto, Μαρία, Νικήτας, Αριστοτέλης, Γιώτα.

Η Στέλλα και η Πωλίνα ένιωσαν ανακουφισμένες που δεν μπήκαν στην ομάδα του Ηλία. Μάλιστα δε δίστασαν να τον «καρφώσουν» μπροστά στις κάμερες για τις απόψεις του σχετικά με το γυναικείο φύλο.

stella.jpg

«Εγώ προτιμώ κόκκινη ομάδα, γιατί ο Ηλίας δε θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Είναι σεξιστής. Το κατάλαβα από τον τρόπο που μιλάει για τις γυναίκες "οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άντρες είναι καλύτεροι μάγειρες...», είπε χαρακτηριστικά η Πωλίνα με την Στέλλα να λέει με τη σειρά της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης. Δε θα ήθελα σίγουρα να είμαι στην ομάδα του Ηλία, γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση στην κουζίνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved