Dragon’s Den: Ηθοποιός από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο δοκιμάστηκε αλλά… χωρίς επιτυχία
Media

Dragon’s Den: Ηθοποιός από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο δοκιμάστηκε αλλά… χωρίς επιτυχία

Dragon’s Den: Το πρώτο ηλεκτροκινούμενο πλωτό νησί παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (17-02) στο νέο επεισόδιο του Dragon’s Den.

Δημιουργοί αυτού είναι ο Rafael El Borgini και η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη. Κι αν κάτι σου λέει αυτό το όνομα, τότε θυμάσαι σωστά καθώς η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Χάρη Ρώμα στον Ant1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» και είχε υποδυθεί τη Λουκία.

zaronaki-(5).jpg

Δεκαπέντε χρόνια μετά την προβολή της σειράς, η οποία είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη έχει αλλάξει αρκετά όχι μόνο εμφανισιακά αλλά δεν είναι πια και ηθοποιός.

Το ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές ωστόσο οι συμβουλές τους, τους φάνηκαν χρήσιμες.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CoxrJtvKJx1

Η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη πριν από ενάμιση περίπου χρόνου είχε εξομολογηθεί την περιπέτειά της με τον καρκίνο μιλώντας στην εκπομπή TLive.

«Από την ώρα που μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, σκέφτεσαι ότι η προηγούμενη ζωή σου τελειώνει. Περνάς μία μεγάλη ταλαιπωρία και ξαναγεννιέσαι μέσα από αυτήν.Έκανα ψηλάφηση στο στήθος μου, γιατί είχα μία ενόχληση. Μόλις ένιωσα κάτι, πήγα κατευθείαν στον γιατρό. Εκεί η ακτινολόγος μου είδε κάτι που δεν της άρεσε, έκανε την παρακέντηση και την βιοψία που έπρεπε και μετά από μία εβδομάδα καταλήξαμε στο χειρουργείο. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η λέξη “καρκίνος” ήταν ένα κενό, σαν να μη μιλούσαν για μένα. Έκλαψα και θα ξανακλάψω, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα γελάω περισσότερο», είχε πει τότε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved