MasterChef: Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών ξεκινά
Media

MasterChef: Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών ξεκινά

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα στο MasterChef 2023 ολοκληρώνεται.

Ο Νίκος Κοντός κατάφερε να κερδίσει τον «εισβολέα» Σταμάτη Κωβαίο και να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό ενώ η Δώρα Παπαδαντωνάκη, μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό, αφού συγκέντρωσε χαμηλότερη βαθμολογία από την αντίπαλο της, Πωλίνα Βετσίνοβα.

MasterChef-2023-MasterClass-eayip-19.2-(1).png

Η αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας για τους διαγωνιζόμενους, η ώρα του MasterClass, έφτασε και μαζί έφτασε και η στιγμή να μάθουν νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές και συνταγές και να «ξεφύγουν» για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Την αρχή κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με τη βοήθεια του Νίκου Τράκα, ταξιδεύει τους διαγωνιζόμενους σε ασιατικά μαγειρικά μονοπάτια, ετοιμάζοντας mapo tofu donpuri, μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους προτιμούν τις καυτερές γεύσεις.

MasterChef-2023-MasterClass-eayip-19.2-(5).png

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι υποδέχονται με χαρά τον αγαπημένο chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. Ο καλεσμένος chef, παρέα με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ετοιμάζει ταρτάρ γιαουρτλού και πατάτα paillassons με σάλτσα ντομάτας, με στόχο να δώσει χρήσιμες και έξυπνες μαγειρικές συμβουλές στους επίδοξους MasterChefs, που μπορούν να αξιοποιήσουν στις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

MasterChef-2023-MasterClass-eayip-19.2-(2).png

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 21 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ ξεκινά από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 21:00!

Δείτε το trailer

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved