Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού: «Μας έχει σταλεί απαγορευτικό στο κανάλι, οπότε δείξτε κατανόηση»
Media

Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού: «Μας έχει σταλεί απαγορευτικό στο κανάλι, οπότε δείξτε κατανόηση»

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού, αναφερόμενη στο θέμα της Πάτρας και στην συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι στους τηλεθεατές, μιας και έχουν δεχτεί πολλά μηνύματα στην εκπομπή. 

H ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή της εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" αναφέρθηκε στο θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το πώς συνεχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης, όσον αφορά τον τραγικό θάνατο των τριών κοριτσιών: Της Μαλένας, της Τζωρτζίνας, αλλά και της Ίριδας. Η παρουσιάστρια τόνισε πώς πολλές είναι οι φορές που στην εκπομπή έχουν δεχτεί μηνύματα που ρωτούν το γιατί δεν αναφέρουν τα ονόματα αναλυτικά και σε εκείνο το σημείο θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη, σημειώνοντας πώς έχει σταλεί απαγορευτικό στην εκπομπή και δεν μπορούν να ονοματίσουν κανέναν από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

natalia_germanou_327207189_891747508522740_4500681213455050434_n.jpg

«Για να εξηγήσουμε στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν… να ξέρετε ότι στα άλλα κανάλια μπορεί να βλέπετε ότι αναφέρονται με τα ονόματά τους και η κατηγορουμένη και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Σε εμάς έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και δεν μας επιτρέπουν να πούμε τα ονόματά τους, ούτε των παιδιών» διευκρίνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Οπότε για να μη μας στέλνετε – και πολύ δικαιολογημένα – μηνύματα «δε μας λέτε ονόματα, όλοι ξέρουμε για ποιους πρόκειται... Οπότε την κατανόησή σας, γι’ αυτό θα τα λέμε περιφραστικά. Συνέχισε, συγγνώμη που σε διέκοψα» είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved