Δημήτρης Γεωργαλάς: «Μου την έπεσαν κάτι Κρητικοί με μουστάκες και μου είπαν “πρόσεχε…”»
Media

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Μου την έπεσαν κάτι Κρητικοί με μουστάκες και μου είπαν “πρόσεχε…”»

O Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, Σασμός, για τις αντιδράσεις που δέχτηκε από κάποιους ανθρώπους στην Κρήτη και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν θα είμαι μέχρι το τέλος της σεζόν στον “Έρωτα Φυγά”. Με τον Σταύρο Σβήγκο γελούσαμε στη σκηνή του εκβιασμού που μου έκανε, δεν μπορείς να μη γελάς με τον Σταύρο».

georgalas-(2).jpg

Όσον αφορά τη σειρά, Σασμός και τον ρόλο του είπε: «Ο κόσμος δεν σε αντιπαθεί αν κάνεις τον κακό, εκτιμά την αληθοφάνεια του ρόλου. Όταν πήγα στην Κρήτη για τα γυρίσματα του “Σασμού”, μου την έπεσαν κάτι Κρητικοί με μουστάκες και μου είπαν “πρόσεχε, δεν της φέρεσαι καλά της γυναίκας”. Λέω παιδιά να κρυφτώ γιατί εδώ ήρθα στην πηγή και φοβάμαι».

Και τόνισε ο ηθοποιός: «Είμαι 30 χρόνια στο θέατρο, απογοητεύτηκα πολλές φορές, είναι σκληρός χώρος, δύσκολος, δεν σε ανταμείβει οικονομικά τις περισσότερες φορές και πολλές φορές, εκεί που νομίζεις ότι έχεις κάνει κάτι καλό ο κόσμος δεν το επιβεβαιώνει. Είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να ξέρεις να το δέχεσαι. Έχει συμβεί να μην έχω να πληρώσω τα βασικά αρκετές φορές, χρειάστηκε να δουλέψω σε άσχετες δουλειές, όπως σε μαγαζιά με σουβενίρ σε νησιά, 3-4 καλοκαίρια. Επίσης πολλά χρόνια έκανα προετοιμασίες σπουδαστών για να μπουν σε δραματικές σχολές.», δήλωσε.

georgalas.dimitris_280881187_1579120372472056_975385466982450968_n.jpg

Για την ηλικία του, είπε: «Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε θέμα για την ηλικία μου. Χαίρομαι που δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο η ηλικία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved