Survivor All Star: Κόκκινοι και Μπλε κατέληξαν- «Η Μελίνα Μεταξά έχει πάθει Ορέστης Τσανγκ»
Media

Survivor All Star: Κόκκινοι και Μπλε κατέληξαν- «Η Μελίνα Μεταξά έχει πάθει Ορέστης Τσανγκ»

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) μεγάλη συζήτηση έγινε γύρω από το θέμα της υποψηφιότητας της Μελίνας Μεταξά, αλλά και στην απόφασή της να ψηφίσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Όσο προχωρούν τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, τόσο και περισσότερο και οι εντάσεις προχωρούν μεταξύ των παικτών και βλέπουμε ολοένα και περισσότερους τσακωμούς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor All Star (20-2) παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, το οποίο και έκρυβε πολλές ανατροπές, μιας και η Μελίνα Μεταξά ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από την ομάδα των Μαχητών εξ ολοκλήρου, με την ίδια να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να νιώθει την αδικία. Με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, Διάσημοι και Μαχητές συζήτησαν αρκετά για όλα όσα έγιναν, ενώ κατέληξαν ότι οι Μπλε επέλεξαν εκείνη για υποψήφια για αγωνιστικούς λόγους, μιας και με οδηγίες γιατρού συνέχεια βρίσκεται εκτός των run.

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια, μεγάλη συζήτηση έγινε και για το ότι η Μελίνα Μεταξά ψηφίζει συνεχώς τον Γιώργο Ασημακόπουλο και μάλιστα λόγω αυτού την παρομοίασαν με τον Ορέστη Τσάνγκ, ο οποίος σε προηγούμενο Survivor επέμενε να ψηφίζει συνέχεια την Ελισάβετ. Αυτή ήταν η γνώμη όλων, ενώ ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Αφροδίτη Σκαφίδα το εξέφρασαν πολύ άμεσα.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved