Σασμός: Ο Θάνος Μπίρκος δίνει spoiler: «Η ζωή του Τόλη θα κινδυνεύσει»
Media

Σασμός: Ο Θάνος Μπίρκος δίνει spoiler: «Η ζωή του Τόλη θα κινδυνεύσει»

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Και φυσικά, αναφέρθηκε και στην σειρά Σασμός, δίνοντας παράλληλα και spoiler!

  • Τι σας δυσκολεύει στον Τόλη που υποδύεστε;

Αυτό που με δυσκολεύει είναι λίγο περίεργο. Κάποια φορές ο Τόλης βγάζει τα γυαλιά του θέλοντας να δείξει το πρόσωπο του δολοφόνου. Αυτό που με δυσκολεύει είναι η επαναφορά του στο καλό πρόσωπο.

Τι είναι, όμως, πραγματικά ο Τόλης;

Θα το δούμε στη συνέχεια αυτό.

  • Ο Τόλης είναι ένας πράος και ήσυχος χαρακτήρας, θα τον δούμε πιο δυναμικό;

Ο Τόλης έκανε για την αγάπη φόνο. Δεν ξέρω αν θα τον δούμε πιο σκληρό. Αυτό που θα δούμε είναι κάποια κομμάτια του παζλ της ζωής του. Επίσης θα δούμε τον Τόλη να μη διστάζει να γνωρίσει τους ήρωες και από τις δύο οικογένειες.

birkos-(1).webp
  • Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Φαρμάκη;

Έχει εξέλιξη αυτή η ιστορία. Κάποια πράγματα μεταλλάσσονται και η χρησιμότητα των χαρακτήρων αλλάζει. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω...

  • Θα δούμε τη ζωή του Τόλη σε κίνδυνο;

Ναι, θα δούμε τη ζωή του να κινδυνεύει. Επίσης μου αρέσει που οι σεναριογράφοι έχουν φτιάξει έναν χαρακτήρα που δείχνει πράος, χαλαρός και παράλληλα του έχουν βάλει τον φόβο και τον κίνδυνο έξω από το σπίτι.

  • Θα εξομολογηθεί σε κάποιον το μυστικό του σχετικά με τον φόνο του Κώστα και το γράμμα;

Νομίζω θα το εκφράσει με τον δικό του τρόπο. Και είναι το πιο λογικό για τη σειρά. Πάντα στη σειρά οι σεναριογράφοι βρίσκουν ένα τρικ για να γίνει κάτι που δεν περιμένεις.

birkos-(3).jpg
  • Θα μπλεχτεί στην ιστορία του Αστέρη με την Αργυρώ;

Ο Τόλης είναι σύμμαχος αυτής της ιστορίας και αυτού του έρωτα. Η αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ είναι αυτή που τον ξύπνησε για να έχει πάλι θέληση για ζωή. Οπότε είναι σύμμαχος και θα συναντήσει την Αργυρώ.

  • Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

Αυτό που θα δούμε και θα καταλάβουμε είναι το πόσο επικίνδυνος είναι ο Φαρμάκης. Δεν παίζεις εύκολα μαζί του. Ο Τόλης μέχρι στιγμής καταφέρνει να τα βάλει μαζί του και μην ξεχνάμε πως τόσα χρόνια μέσα στη φυλακή έχει αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους παρόμοιους με τον Φαρμάκη.

  • Θα θέλατε να συνεχίσετε και για μία ακόμη σεζόν αν αυτό αποφασιστεί;

Αν η ιστορία είναι δυνατή, βεβαίως και θα με ενδιέφερε. Περνάω πολύ όμορφα, οπότε γατί να θέλω να φύγω;, είπε ο Θάνος Μπίρκος στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved