Σασμός: Χαμός στο twitter με το ζεύγος Φραγκιαδάκη! Το νυφικό της Μαρίνας και ο Αντώνης γαμπρός
Media

Σασμός: Χαμός στο twitter με το ζεύγος Φραγκιαδάκη! Το νυφικό της Μαρίνας και ο Αντώνης γαμπρός

Σασμός: “Σείστηκε” το twitter με το ζεύγος Φραγκιαδάκη!

Αντώνης και Μαρίνα παντρεύονται και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες με τη Μαρίνα νύφη και τον Αντώνη γαμπρό.

FpluV9HXsAU-dSN.jpg

Στο twitter επικρατεί πανικός που επιτέλους βλέπουν το αγαπημένο τους ζευγάρι μετά από τις τραγωδίες που έχουν ζήσει να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους. Τα σχόλια είναι δεκάδες και αυτό που μας έχει τρελάνει είναι η εμφάνιση της Μαρίνας με το νυφικό της.

Δες τα σχόλια στη gallery

Τι θα συμβεί

Την ημέρα του γάμου τους η ηρωίδα του «Σασμού» είχε ξυπνήσει ανήσυχη αλλά καθώς το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην οικογένειά τους, δεν είχε δώσει περισσότερη σημασία. Όμως να που τελικά η μοίρα θα επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους της και την ημέρα του γάμου της με τον άντρα της ζωής της τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όλα θα βαφτούν με αίμα. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

marina-sasmos-(4).jpg

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι σύντομα θα ανακοινώσει στην Αργυρώ, τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και την Ασπα την απόφασή τους να επισπεύσουν τον γάμο τους αφού αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα με αφορμή τη μετάθεση του Αντώνη. Τα συναισθήματα όλων θα είναι ανάμεικτα αφού από τη μια θα χαρούν για την ευτυχή εξέλιξη της σχέσης τους αλλά από την άλλη θα ξέρουν πως δεν θα τους βλέπουν πολύ συχνά. «Η καλύτερη είδηση που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Ιερείς ότι θα μου λείψεις μανούλα μου, αλλά την ίδια στιγμή χαίρομαι που θα κάνεις μια νέα αρχή με τον άνθρωπο που αγαπάς. Σου αξίζει», της λέει η κόρη της.

marina-sasmos-(1).jpg

Οπως και να έχει, από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θα ράψει μόνη το φόρεμα που θα φορέσει, η Κατερίνα ως κουμπάρα της θα τη βοηθήσει στο να στήσουν μια όμορφη τελετή, η Αργυρώ θα φροντίσει να είναι στο πλάι της Μαρίνας, ενώ ακόμα και η Ασπα θα έχει αλλάξει συμπεριφορά και θα βοηθάει ώστε να ζήσει η θεία της τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Ακόμα και την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο, κανενός το μυαλό δεν θα πηγαίνει στο κακό.

Ολοι θα είναι σίγουροι πως οι κακές μέρες της οικογένειας Βρουλάκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ολοι είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Στην εκκλησία θα βρεθεί όλο το χωριό, μα πρώτος απ' όλους ο Αντώνης που δεν βλέπει την ώρα να σταθεί δίπλα στη Μαρίνα του, ενώπιον παπα-Μιχάλη. Εκείνη θα φτάσει υπέρλαμπρη, συνοδευόμενη από την κόρη της και αμέσως θα πάρει τη θέση που της αξίζει, δηλαδή δίπλα του. Το μυστήριο θα τελειώσει και το ζευγάρι θα βρεθεί εκτός του ναού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και για να δεχτεί τις ευχές συγγενών και φίλων. Τη στιγμή λοιπόν που όλοι θα θαυμάζουν το ζευγάρι, ο Αντώνης θα παρατηρήσει ανάμεσα στις φυλλωσιές μια περίεργη λάμψη.

1675958212178-276177884-marina-sasmos-(3).jpg

Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω, θα πέσει πάνω στη Μαρίνα και μια σφαίρα θα τον βρει στο κεφάλι. Μια σφαίρα που προοριζόταν για τη Μαρίνα και έφυγε από το όπλο του Ευθύμη Φαρμάκη. «Αντώνηηη», θα ακουστεί με θρήνο η φωνή της Μαρίνας, εκείνος όμως δεν θα την ακούει. Η αγκαλιά της θα γεμίσει με αίματα και μάταια θα προσπαθεί να τον ξυπνήσει. «Μείνε δίπλα μου... Είμαι εδώ. Με ακούς; Μην παραιτείσαι», θα του φωνάξει, ενώ οι πιο ψύχραιμοι θα έχουν ήδη καλέσει το ασθενοφόρο. Από μακριά ο Ευθύμης θα τα έχει βάλει με την τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ούτε αυτή τη φορά και η σφαίρα του βρήκε τον Αντώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved