Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;

Νέες διασκεδαστικές παρεξηγήσεις και απολαυστικά μπερδέματα έρχονται για τις τρεις συνονόματες ηρωίδες!

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22.40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, φέρνει στην οθόνη μας άφθονο γέλιο.

Ένας αδιέξοδος έρωτας, ένας σύζυγος που ζηλεύει χωρίς ουσιαστικό λόγο και επιτέλους, ένας γιος ο οποίος έτσι για αλλαγή, παίρνει το μέρος της συζύγου του και όχι της αυταρχικής μητέρας του.

mairi-(3).jpg

Τι θα δούμε απόψε, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 22.40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Και ένα πρωί που συζητά μαζί του στο διαμέρισμα της, της χτυπά απροειδοποίητα το κουδούνι ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), ο οποίος βρέθηκε στην γειτονιά της και σκέφτηκε να της κάνει επίσκεψη-έκπληξη.

mairi-(2).jpg

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το σχέδιο να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, προχωράει. Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη έχει εραστή που τον λένε Απόλλωνα. Πώς θα αντιμετωπίσει τον αόρατο αντίζηλο;

mairi-(4).jpg

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι αναγκασμένη να υπομένει τις διαρκείς επικρίσεις της πεθεράς της για τη μαγειρική της. Και ξαφνικά, γίνεται ένα θαύμα και ο άντρας της αντί να κωφεύει στις γκρίνιες της μάνας του, αγανακτεί και την διώχνει από το σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved