Χρανιώτης: Άφησε άφωνη την Μενεγάκη! Η συνάντησή μετά από 10 χρόνια και το μήνυμα που δεν απάντησε
Media

Χρανιώτης: Άφησε άφωνη την Μενεγάκη! Η συνάντησή μετά από 10 χρόνια και το μήνυμα που δεν απάντησε

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την καθημερινότητα με τον γιο του, αλλά και τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη που έμεινε άφωνη η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη

«Είμαστε οχτώ χρόνια με την Γεωργία. Εγώ μέχρι τα 40 μου, όταν μου έλεγαν πως περιμένουν παιδί, τους λυπόμουν. Δεν το καταλάβαινα αυτό που τους συμβαίνει. Σκεφτόμουν πως εγώ θα φύγω διακοπές και εκείνοι θα αλλάζουν πάνες. Όταν ήρθε το παιδί, κατάλαβα τι ακριβώς είναι το ‘’εμείς’’. Ανέπτυξα μια θεωρία, πως όταν κάνεις παιδιά γίνεσαι ήρωας. Εάν σου βάλουν το όπλο στο κεφάλι και σου πουν ή τα παιδιά ή τη ζωή σου, τότε θα επιλέξω τον γιο μου. Έτσι, θεωρώ πως είμαι ήρωας».

eleni.jpg

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του ως ηθοποιός, λέγοντας πως από πολύ μικρός ήταν σίγουρος πως θα πετύχει σε αυτό το επάγγελμα.

«Ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω σε αυτή τη δουλειά από πολύ μικρός. Όταν ξεκίνησα εγώ στη σχολή που ήμουν, έγιναν ηθοποιοί περίπου το 10% του τμήματος. Εγώ τότε δεν έβλεπα κάτι άλλο αλλά μόνο αυτό. Τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι πολύ πιο γενναία», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης και συνέχισε, λέγοντας:

«Εμείς ονειρευόμασταν έμπρακτα, είχαμε πρόσβαση στο όνειρο με περισσότερες αξιώσεις από ότι έχουν τα παιδιά σήμερα. Τουλάχιστον, τελειώναμε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η συμβουλή μου είναι να κάνουν τα παιδιά τα όνειρα τους πραγματικότητα με τα δικά τους όρια. Πρέπει να ανέχονται μέχρι εκεί που θέλουν».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει τρομάξει στο παρελθόν με τη φύση της δουλειάς.

«Έχω τρομάξει στη δουλειά μου. Έχω αρνηθεί όμως, μια δουλειά με πάρα πολλά λεφτά γιατί απαξίωσα το χρήμα. Ακόμα τρομάζω κάποιες φορές στη δουλειά μου, αλλά πλέον μπορώ να πως πως μετά από τόσα χρόνια μπορώ και την κάνω καλά».

xraniotis.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε ότι έχουν να συναντηθούν δέκα χρόνια και η Ελένη έμεινε άφωνη, δεν το πίστευε με τίποτα μέχρι που άρχισε να μετρά τα χρόνια. Ενώ ο ηθοποιός δεν δίστασε να της πει ότι της είχε στείλει μήνυμα αλλά δεν το είδε ποτέ και της είπε τι της είχε στείλει... και η παρουσιάστρια έμεινε πάλι έκπληκτη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς», αποκαλύπτοντας πως η πρόταση για τη σειρά δεν ήρθε από τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Η πρώτη κουβέντα έγινε με τη Δώρα Χρυσικού κα όχι με τον Ανδρέα. Την είδα στο πάρτι του σωματείου και με ενημέρωσε πως θέλουν κάποιον για ένα ρόλο και εάν θα τον ενδιέφερε. Και μετά έμαθα πως συζητιόταν το όνομά μου για τη σειρά. Είδαμε πως ταιριάζουμε σαν χημεία και όλοι μας είπαν πολύ ωραία πράγματα».

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δύο Ξένοι» στο Θέατρο Αθηνά.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved