MasterChef: Απίστευτες κατηγορίες και σκληρές εκφράσεις: «Ο Παύλος είναι σκ@τόψυχος»
Media

MasterChef: Απίστευτες κατηγορίες και σκληρές εκφράσεις: «Ο Παύλος είναι σκ@τόψυχος»

MasterChef: Τι συνέβη ακριβώς στο αποψινό επεισόδιο (24/2) του ριάλιτι μαγειρικής και η Στέλλα «τα έβαλε» με τον Παύλο, αποκαλώντας τον "σκ@τόψυχο";

Κανείς δεν εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και τις γνώσεις του Παύλου Λούλη στα cocktails και την ώρα που έβγαζαν το μενού έκαναν σαν να μην υπάρχει με αποτέλεσμα ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star να νιώθει σαν ξένος μέσα στην ίδια του την ομάδα.

Ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο καλωσορίσματος μαζί με τη Στέλλα. Όταν οι κριτές τους ρώτησαν πώς κατέληξαν σε αυτήν την επιλογή, ο Παύλος υπονόησε ότι η αρχηγός τους, Γιώτα, τους είχε αφήσει στο έλεος του Θεού, με αποτέλεσμα να πάρουν μόνοι τους πρωτοβουλίες, χωρίς καμία απολύτως οδηγία από εκείνη που ήταν η leader.

«Το πήραμε πάνω μας, γιατί μας είχαν του πεταματού», είπε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος.

masterchef-(2).JPG

Οι σκληρές εκφράσεις και οι κατηγορίες

Η Στέλλα Κατσέ από την άλλη πήρε το μέρος της Γιώτας, ασκώντας σκληρή κριτική στον Παύλο μη διστάζοντας να τον αποκαλέσει μέχρι και σκ@τόψυχο.

«Ο Παύλος είναι μόνο γκρίνια. Θέλει να βγάζει την ουρά του απέξω. Έχει άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι. Είναι νευρικός με πολύ κακό τρόπο. Είναι σκ@τόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια που δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved